Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la_patocity Maestranza Central Fc
Normal Tactiek tercera
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Basay verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Basay rent richting de bal. Basay schiet op doel. Licanqueo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:1

7e minuut.
Licanqueo trapt de bal weg. Basay rent richting de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:2

12e minuut.
Basay geeft een lange en hoge pass. Figueredo kopt de bal weg. Charme is nu in balbezit. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:3

14e minuut.
Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías geeft de bal voor. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter geeft een lange en hoge pass. Daar is Siles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:4

22e minuut.
Iter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charme. Iter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Basay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Licanqueo met een harde bal richting middenveld. Rosko kopt de bal weg. Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basay rent richting de bal. Basay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Basay geeft een lange en hoge pass. Brevis controleert de bal met de borst. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Licanqueo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Siles controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:5

32e minuut.
Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay draait met de bal, schiet en ... Licanqueo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:6

33e minuut.
Daar is Dinamarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Méndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Basay is nu in balbezit. Méndez is nu in balbezit. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Basay rent richting de bal. Basay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Trincado is nu in balbezit. Basay begaat een overtreding. Trincado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la_patocity 77%, Maestranza Central Fc 23%.
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:6

47e minuut.
Iter onderschept slim de pass. Iter geeft een lange en hoge pass. Basay rent richting de bal. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rosko met een sublieme pass. Basay heeft problemen om de bal te vangen. Basay passt de bal met de wreef. Velez rent richting de bal. Velez draait met de bal, schiet en ... Licanqueo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Basay passt de bal zonder na te denken. Velez rent richting de bal. Siles is nu in balbezit. Velez verovert de bal door een tackle van achteren. Velez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:7

61e minuut.
Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay probeert naar een medespeler te passen. Basay probeert naar een medespeler te passen. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:8

66e minuut.
Segri rent richting de bal. Basay onderschept slim de pass. Basay met een sublieme pass. Basay is nu in balbezit. Basay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Velez heeft problemen om de bal te vangen. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez draait met de bal, schiet en ... Licanqueo bokst de bal weg.

71e minuut.
Brevis geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iter zal de hoekschop nemen. Velez krijgt zijn hoofd ertegen. Licanqueo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:9

72e minuut.
Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay geeft de bal voor. Klungelig pakt Siles de bal. Velez rent richting de bal. Velez schiet op doel. Licanqueo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Velez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:10

74e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter geeft de bal voor. Siles verovert de bal door een tackle van achteren. Velez probeert de bal aan de voet te houden. Licanqueo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:11

77e minuut.
Trincado geeft een hoge lob. Inworp. Basay met een snelle inworp. Rosko geeft een lange en hoge pass. Velez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mejías rent richting de bal. Mejías geeft een hoge lob. Velez rent richting de bal. Velez schiet op doel. Licanqueo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la_patocity 72%, Maestranza Central Fc 28%.
la_patocity - Maestranza Central Fc 0:12