Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUCONA Galvarino
Normal Tactiek toto
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.3
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Bascuñán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cañulef met de inworp. Toldo is nu in balbezit. Toldo haalt uit met een fantastische trap. Chandía bokst de bal weg.

5e minuut.
Cañulef rent richting de bal. Olivarí schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cañulef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żymirski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuźma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Olivarí rent richting de bal. Żymirski onderschept slim de pass. Cañulef rent richting de bal. Cañulef geeft een lange en hoge pass. Pichunlaf krijgt zijn hoofd ertegen. Chandía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Araneda de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUCONA - Galvarino 0:1

8e minuut.
Oyarzo met de inworp. Żymirski met een sublieme pass. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Araneda geeft de bal voor. Torino kopt de bal weg. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo onderschept slim de pass. Toldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oyarzo geeft een lange en hoge pass. Kuźma rent richting de bal. Kuźma probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf draait met de bal, schiet en ... Paal! Toldo rent richting de bal. Toldo draait met de bal, schiet en ... Chandía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FUCONA - Galvarino 0:2

23e minuut.
Kuźma kopt de bal weg. Brandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo rent richting de bal. Toldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FUCONA - Galvarino 0:3

24e minuut.
Toldo rent richting de bal. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf schiet op doel. Chandía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FUCONA - Galvarino 0:4

27e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Kuźma rent richting de bal. Kuźma passt de bal in één keer door. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap. Chandía bokst de bal weg.

28e minuut.
Żymirski speelt de bal door. Toldo heeft problemen om de bal te vangen. Cañulef is nu in balbezit. Cañulef geeft de bal voor. Pichunlaf springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Chandía trapt de bal weg. Żymirski kopt de bal weg. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Torino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aral onderschept slim de pass. Brandi probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Żymirski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cañulef de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuadrado. Cuadrado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUCONA 64%, Galvarino 36%.
FUCONA - Galvarino 0:4

63e minuut.
Żymirski met een sublieme pass. Pichunlaf rent richting de bal. Kuźma rent richting de bal. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUCONA - Galvarino 0:5

76e minuut.
Pichunlaf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lizama komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kuźma probeert de bal aan de voet te houden. Żymirski kopt de bal weg. Klungelig pakt Catalán de bal. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo geeft een hoge lob. Inworp. Oyarzo met de inworp. Lizama geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FUCONA - Galvarino 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUCONA 68%, Galvarino 32%.
FUCONA - Galvarino 0:6