Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro FC Los Wachakas
IVIVII Tactiek 532
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 25.8
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Suryanto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cáceres de bal. Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft een hoge lob. del Nero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero passt de bal zonder na te denken. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Machat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 1:0

9e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Cáceres is nu in balbezit. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Machat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 2:0

12e minuut.
Thaler onderschept slim de pass. Thaler geeft een hoge lob. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Machat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dworski kopt de bal weg. Daar is Bogarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrof geeft een lange en hoge pass. del Nero maakt een snoekduik en kopt de bal. Machat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 3:0

14e minuut.
Milla probeert naar een medespeler te passen. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
del Nero is nu in balbezit. del Nero passt de bal in één keer door. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Machat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grochal met een sublieme pass. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal met de wreef. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Machat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Dworski met de inworp. Ostrof rent richting de bal. Ostrof geeft een lange en hoge pass. del Nero maakt een snoekduik en kopt de bal. Machat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 4:0

42e minuut.
Ostrof geeft een hoge lob. Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milla speelt de bal door. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 5:0

43e minuut.
Coster geeft een hoge lob. Riedle rent richting de bal. Ortúzar onderschept slim de pass. Ortúzar haalt uit met een fantastische trap. Bendig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Ostrof geeft de bal voor. Klungelig pakt Pozo de bal. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 26%, FC Los Wachakas 74%.
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 6:0

47e minuut.
Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Roilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roilos met een sublieme pass. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Coster kopt de bal weg. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal met de wreef. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Machat bokst de bal weg. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 7:0

53e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perillo de bal. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 8:0

57e minuut.
Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal in één keer door. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Machat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Inworp. Balaci komt het veld opgelopen. Gierbulewicz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pozo probeert de bal aan de voet te houden. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo begaat een overtreding. Pozo krijgt een gele kaart. Gierbulewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodrigues Neto met een snel genomen vrije trap. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 9:0

64e minuut.
Dworski met een sublieme pass. Thaler geeft een hoge lob. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci draait met de bal, schiet en ... Machat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 10:0

66e minuut.
Di Felice rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 11:0

74e minuut.
Riedle verovert de bal door een tackle van achteren. Riedle geeft de bal voor. Gierbulewicz kopt de bal weg. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Machat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Grochal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Ortúzar de bal onder controle te krijgen. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal in één keer door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Machat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 12:0

82e minuut.
Daar is Perillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perillo geeft een lange en hoge pass. Di Felice heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Machat met een sublieme pass. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Thaler rent richting de bal. Thaler passt de bal in één keer door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Machat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 15%, FC Los Wachakas 85%.
Bento Ribeiro - FC Los Wachakas 13:0