Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Los Wachakas Atomicos FC
532 Tactiek Estandar 433
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 28.8
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Artigas kopt de bal weg. Socías heeft problemen om de bal te vangen. Pozo probeert naar een medespeler te passen. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa met een sublieme pass. Ramis heeft problemen om de bal te vangen. Ramis haalt uit met een fantastische trap. Machat bokst de bal weg.

21e minuut.
Coster kopt de bal weg. Doberti heeft problemen om de bal te vangen. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar schiet op doel. Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Atomicos FC 1:0

40e minuut.
Pastel verovert de bal door een tackle van achteren. Pastel met een sublieme pass. Di Felice heeft problemen om de bal te vangen. Ramis verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft de bal voor. Klungelig pakt Socías de bal. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 64%, Atomicos FC 36%.
FC Los Wachakas - Atomicos FC 1:0

56e minuut.
Coster is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tudela de bal. Tudela draait met de bal, schiet en ... Machat bokst de bal weg.

86e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Ramis rent richting de bal. Ramis draait met de bal, schiet en ... Machat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Los Wachakas - Atomicos FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 69%, Atomicos FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Los Wachakas - Atomicos FC 1:1