Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troperos Vamos X Otra FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Arancibia probeert de bal aan de voet te houden. Lobos probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bachelet rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas met een sublieme pass. Matus bereikt de bal nog maar net als eerste. Matus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Vamos X Otra FC 0:1

24e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes rent richting de bal. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Lobos rent richting de bal. Lobos haalt uit met een fantastische trap. Mans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mans met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arancibia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobos rent richting de bal. Lobos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troperos 58%, Vamos X Otra FC 42%.
Troperos - Vamos X Otra FC 0:1

61e minuut.
Tampe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Paal! Piñera bokst de bal weg.

78e minuut.
Bachelet speelt de bal door. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Mans bokst de bal weg.

83e minuut.
Arancibia geeft een hoge lob. Seguel rent richting de bal. Seguel geeft een lange en hoge pass. Matus rent richting de bal. Matus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troperos 54%, Vamos X Otra FC 46%.
Troperos - Vamos X Otra FC 0:1