Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro Vamos X Otra FC
IVIVII Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 17.2
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dworski zal de hoekschop nemen. Ostrof kopt de bal weg. Mans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 1:0

4e minuut.
Suryanto speelt de bal door. del Nero is nu in balbezit. del Nero passt de bal met de wreef. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Roilos passt de bal in één keer door. Suryanto rent richting de bal. Suryanto speelt de bal door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto probeert naar een medespeler te passen. del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel. Mans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 2:0

8e minuut.
Matus passt de bal zonder na te denken. Palomera rent richting de bal. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mans trapt de bal weg. Dworski kopt de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 3:0

11e minuut.
Seguel bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero onderschept slim de pass. del Nero speelt de bal door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Thaler met een sublieme pass. del Nero heeft problemen om de bal te vangen. Ceredero is nu in balbezit. del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Arancibia is nu in balbezit. Suryanto onderschept slim de pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Mans bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Thaler kopt de bal weg. Feliú is nu in balbezit. Ostrof onderschept slim de pass. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Mans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 4:0

20e minuut.
del Nero is nu in balbezit. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero draait met de bal, schiet en ... Mans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 5:0

22e minuut.
del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel. Ceredero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. Mans bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Mans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 6:0

30e minuut.
Riedle probeert de bal aan de voet te houden. Matus verovert de bal door een tackle van achteren. Matus passt de bal in één keer door. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal zonder na te denken. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof geeft een lange en hoge pass. del Nero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mans probeert naar een medespeler te passen. Thaler kopt de bal weg. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 7:0

38e minuut.
Ostrof passt de bal in één keer door. Dworski is nu in balbezit. Dworski passt de bal met de wreef. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Feliú probeert de bal aan de voet te houden. Arancibia rent richting de bal. Thaler rent richting de bal. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 16%, Vamos X Otra FC 84%.
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 7:0

48e minuut.
Dworski kopt de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof speelt de bal door. del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 8:0

49e minuut.
Matus passt de bal zonder na te denken. Roilos rent richting de bal. Roilos geeft een lange en hoge pass. Ostrof controleert de bal met de borst. Ostrof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Arancibia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abad komt het veld opgelopen. Suryanto met een snelle inworp. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grochal geeft de bal voor. del Nero rent richting de bal. del Nero passt de bal met de wreef. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 9:0

59e minuut.
Suryanto kopt de bal weg. Abad kan de bal niet met de borst controleren. Thaler geeft de bal voor. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Mans bokst de bal weg. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 10:0

63e minuut.
Suryanto is nu in balbezit. Daar is Suryanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryanto passt de bal in één keer door. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Thaler geeft de bal voor. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feliú krijgt een gele kaart. Ostrof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. del Nero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 11:0

68e minuut.
Thaler kopt de bal weg. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof onderschept slim de pass. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler onderschept slim de pass. Thaler geeft een hoge lob. Ceredero heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suryanto zal de hoekschop nemen. del Nero kopt de bal weg. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Suryanto controleert de bal met de borst. Suryanto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chavarría de bal. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Mans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. del Nero is nu in balbezit. del Nero draait met de bal, schiet en ... Mans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 12:0

79e minuut.
Matus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cárdenas de bal. del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 13:0

80e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Matus heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel. Feliú probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thaler is nu in balbezit. Thaler speelt de bal door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 14:0

88e minuut.
Suryanto speelt de bal door. Klungelig pakt Ostrof de bal. Ostrof speelt de bal door. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Mans bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 14%, Vamos X Otra FC 86%.
Bento Ribeiro - Vamos X Otra FC 14:0