Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troperos Cebolletas
Normal Tactiek 442
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 34.9
slecht Schieten goed
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Olmo speelt de bal door. Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bachelet. Belej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onofri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cormier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:1

5e minuut.
Tosun met een snelle inworp. Bertoli Filho rent richting de bal. Bertoli Filho passt de bal met de wreef. Mytaras geeft een hoge lob. Belej kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tosun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bachelet. Tosun raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertoli Filho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belej krijgt zijn hoofd ertegen. Piñera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cormier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:2

10e minuut.
Olmo geeft de bal voor. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier verovert de bal door een tackle van achteren. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barros is nu in balbezit. Cormier onderschept slim de pass. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej schiet op doel. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:3

14e minuut.
Lobos rent richting de bal. Lobos passt de bal zonder na te denken. Bachelet rent richting de bal. Belej onderschept slim de pass. Belej draait met de bal, schiet en ... Piñera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Piñera met een harde bal richting middenveld. Onofri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lobos. Lobos krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mytaras speelt de bal door. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Cormier met een sublieme pass. Belej is nu in balbezit. Belej schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
David is nu in balbezit. David geeft een hoge lob. Inworp. Bertoli Filho met een snelle inworp. Tosun geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo geeft een hoge lob. Daar is Cordero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo rent richting de bal. Olmo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Perna Bamba geeft een hoge lob. Belej heeft problemen om de bal te vangen. Belej speelt de bal door. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Tosun met een snelle inworp. Belej geeft de bal voor. Barros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel. Piñera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:4

36e minuut.
Inworp. Perna Bamba met de inworp. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofri onderschept slim de pass. Onofri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belej rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troperos 80%, Cebolletas 20%.
Troperos - Cebolletas 0:5

46e minuut.
Tosun rent richting de bal. Tosun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barros de bal. Cormier rent richting de bal. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Belej is nu in balbezit. Belej probeert naar een medespeler te passen. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft de bal voor. Cormier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piñera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Cormier de bal. Perna Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Perna Bamba met een sublieme pass. Cormier rent richting de bal. Cormier geeft de bal voor. Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:6

63e minuut.
Belej onderschept slim de pass. Belej geeft de bal voor. Cormier rent richting de bal. Cormier draait met de bal, schiet en ... Piñera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Perna Bamba met een sublieme pass. Cormier rent richting de bal. Cormier passt de bal in één keer door. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tosun geeft een lange en hoge pass. Bachelet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olmo rent richting de bal. Olmo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo met een sublieme pass. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap. Piñera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. David heeft problemen om de bal te vangen. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:7

82e minuut.
Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej geeft de bal voor. Klungelig pakt Olmo de bal. Cormier is nu in balbezit. Cormier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Cebolletas 0:8

86e minuut.
Onofri geeft de bal voor. Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachelet rent richting de bal. Belej onderschept slim de pass. Belej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier verovert de bal door een tackle van achteren. Cormier probeert naar een medespeler te passen. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troperos 88%, Cebolletas 12%.
Troperos - Cebolletas 0:8