Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cebolletas Vamos X Otra FC
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Daar is Mytaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas is nu in balbezit. Mytaras begaat een overtreding. Mytaras krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo passt de bal met de wreef. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Vamos X Otra FC 1:0

10e minuut.
Perna Bamba met een sublieme pass. Olmo rent richting de bal. Olmo met een sublieme pass. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Seguel is nu in balbezit. Cormier verovert de bal door een tackle van achteren. Cormier speelt de bal door. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Gontarewicz speelt de bal door. Cormier is nu in balbezit. Cormier passt de bal met de wreef. Belej rent richting de bal. Belej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Palomera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo onderschept slim de pass. Olmo passt de bal in één keer door. Cormier is nu in balbezit. Cormier draait met de bal, schiet en ... Mans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Giraldo passt de bal zonder na te denken. Belej rent richting de bal. Belej passt de bal met de wreef. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Feliú controleert de bal met de borst. Belej verovert de bal door een tackle van achteren. Cormier rent richting de bal. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Vamos X Otra FC 2:0

31e minuut.
Arancibia rent richting de bal. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Cormier rent richting de bal. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mans trapt de bal weg van het doel. Perna Bamba kopt de bal weg. Cormier rent richting de bal. Cormier geeft een lange en hoge pass. Belej springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Onofri speelt de bal door. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Belej rent richting de bal. Belej passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 28%, Vamos X Otra FC 72%.
Cebolletas - Vamos X Otra FC 2:0

50e minuut.
Perna Bamba is nu in balbezit. Perna Bamba geeft de bal voor. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Vamos X Otra FC 3:0

52e minuut.
Klungelig pakt Matus de bal. Cárdenas met een sublieme pass. Perna Bamba is nu in balbezit. Perna Bamba geeft een lange en hoge pass. Belej maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Seguel rent richting de bal. Cormier onderschept slim de pass. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chavarría rent richting de bal. Belej onderschept slim de pass. Belej probeert naar een medespeler te passen. Cormier is nu in balbezit. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Vamos X Otra FC 4:0

62e minuut.
Belej passt de bal met de wreef. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun geeft een hoge lob. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Feliú geeft de bal voor. Tosun is nu in balbezit. Tosun passt de bal zonder na te denken. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Olmo kopt de bal weg. Tosun rent richting de bal. Tosun met een sublieme pass. Cormier heeft problemen om de bal te vangen. Cormier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cormier is nu in balbezit. Cormier met een sublieme pass. Belej is nu in balbezit. Belej draait met de bal, schiet en ... Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 17%, Vamos X Otra FC 83%.
Cebolletas - Vamos X Otra FC 4:0