Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troperos Bento Ribeiro
Normal Tactiek IVIVII
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 55.2
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is del Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel. Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Dworski met een sublieme pass. del Nero is nu in balbezit. Tampe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tampe krijgt een gele kaart. del Nero raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. del Nero neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:1

4e minuut.
Paredes speelt de bal door. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero passt de bal met de wreef. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:2

9e minuut.
Grochal passt de bal in één keer door. David is nu in balbezit. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof schiet op doel. Piñera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:3

10e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal zonder na te denken. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:4

11e minuut.
Barros geeft een lange en hoge pass. Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal in één keer door. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. Piñera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:5

14e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof passt de bal met de wreef. Klungelig pakt del Nero de bal. del Nero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Dworski met de inworp. Pezda rent richting de bal. Pezda geeft een hoge lob. del Nero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Roilos is nu in balbezit. Roilos probeert naar een medespeler te passen. Ostrof speelt de bal door. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel. Piñera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Falcón rent richting de bal. Pezda onderschept slim de pass. Pezda met een sublieme pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal met de wreef. David is nu in balbezit. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:6

26e minuut.
Suryanto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ostrof de bal. Ostrof passt de bal met de wreef. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:7

28e minuut.
Piñera trapt de bal weg. Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski passt de bal met de wreef. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Thaler kopt de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof geeft een lange en hoge pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:8

33e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Thaler onderschept slim de pass. Thaler passt de bal met de wreef. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cordero de bal. del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Piñera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:9

38e minuut.
Pezda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordero de bal. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:10

43e minuut.
Dworski passt de bal met de wreef. Ostrof rent richting de bal. Ostrof passt de bal zonder na te denken. del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Thaler kan de bal niet met de borst controleren. Thaler probeert naar een medespeler te passen. del Nero rent richting de bal. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troperos 86%, Bento Ribeiro 14%.
Troperos - Bento Ribeiro 0:11

48e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Ostrof geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cordero de bal. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piñera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Tampe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ugarte komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rodrigues Neto geeft een hoge lob. Dworski rent richting de bal. Dworski met een sublieme pass. del Nero heeft problemen om de bal te vangen. del Nero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ostrof rent richting de bal. Ostrof met een sublieme pass. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:12

57e minuut.
Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes passt de bal met de wreef. Ugarte rent richting de bal. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bachelet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ... Paal! Suryanto geeft een lange en hoge pass. Piñera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof schiet op doel. Piñera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:13

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dworski met een snelle inworp. Bachelet is nu in balbezit. Ostrof onderschept slim de pass. Ostrof geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:14

62e minuut.
David rent richting de bal. Ostrof onderschept slim de pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:15

65e minuut.
Piñera trapt de bal weg. Dworski met een sublieme pass. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof schiet op doel. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:16

70e minuut.
del Nero is nu in balbezit. del Nero geeft een hoge lob. Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof onderschept slim de pass. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Thaler kopt de bal weg. del Nero rent richting de bal. del Nero passt de bal zonder na te denken. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:17

80e minuut.
Grochal met een sublieme pass. Suryanto kan de bal niet met de borst controleren. Suryanto geeft een lange en hoge pass. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:18

80e minuut.
Lobos rent richting de bal. Lobos passt de bal met de wreef. Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bachelet met de inworp. Morandé is nu in balbezit. Ostrof onderschept slim de pass. Ostrof schiet op doel. Paal! Piñera bokst de bal weg.

83e minuut.
David is nu in balbezit. Thaler is nu in balbezit. Thaler probeert naar een medespeler te passen. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Piñera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Troperos - Bento Ribeiro 0:19

88e minuut.
Barros geeft de bal voor. Dworski kopt de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof geeft een lange en hoge pass. del Nero springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troperos 89%, Bento Ribeiro 11%.
Troperos - Bento Ribeiro 0:19