Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY Beyaz Saçlı Gençler SK
ALTAY 1914 Tactiek engin
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ceschinelli passt de bal zonder na te denken. Dybowski is nu in balbezit. Blanc maakt een afschuwelijke overtreding. Blanc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian passt de bal met de wreef. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:0

22e minuut.
Rieckmann passt de bal met de wreef. Helanen is nu in balbezit. Aksöğüt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aksöğüt krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ward geeft een lange en hoge pass. Ceschinelli rent richting de bal. Vidojević begaat een overtreding. Vidojević krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Soares Barros kan de bal niet met de borst controleren. Tetradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetradze probeert naar een medespeler te passen. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Soares Barros is nu in balbezit. Soares Barros passt de bal zonder na te denken. Winthersen rent richting de bal. Winthersen geeft een hoge lob. Helanen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ariffadillah is nu in balbezit. Ariffadillah passt de bal in één keer door. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel. Abrami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 44%, Beyaz Saçlı Gençler SK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALTAY - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:1

46e minuut.
Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli geeft een lange en hoge pass. Dybowski kopt de bal weg. Cassian kan de bal niet met de borst controleren. Cassian draait met de bal, schiet en ... Marashliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ceschinelli probeert naar een medespeler te passen. Aksöğüt is nu in balbezit. Niggemann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Niggemann naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Aksöğüt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meuni met een snel genomen vrije trap. Tetradze heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Marashliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Beyaz Saçlı Gençler SK 2:1

72e minuut.
Ward kopt de bal weg. Ceschinelli geeft de bal voor. Cassian rent richting de bal. Cassian geeft een lange en hoge pass. Dybowski springt en kopt de bal. Marashliev bokst de bal weg.

74e minuut.
Cassian is nu in balbezit. Haas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aksöğüt met een snel genomen vrije trap. Dybowski rent richting de bal. Dybowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Soares Barros geeft de bal voor. Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen onderschept slim de pass. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY - Beyaz Saçlı Gençler SK 2:2

88e minuut.
Tapani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helanen. Tapani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tapani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 43%, Beyaz Saçlı Gençler SK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALTAY - Beyaz Saçlı Gençler SK 2:2