Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:53
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.16 [del]
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15276
kms IHTNAX F.C
cemil Tactiek XANTHI
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 46.5
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Rea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rea geeft een lange en hoge pass. Méndez kopt de bal weg. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szita met een sublieme pass. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi passt de bal in één keer door. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Egyed de bal. Egyed probeert naar een medespeler te passen. Giaccone rent richting de bal. Giaccone schiet op doel. Niezgoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - IHTNAX F.C 0:1

11e minuut.
Wieczyński speelt de bal door. Sadłowski rent richting de bal. Méndez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Méndez krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Egyed rent richting de bal. Inworp. Rákóczi met de inworp. Wieczyński geeft een lange en hoge pass. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Praski bokst de bal weg.

17e minuut.
Azulewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przysiuda met de inworp. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Székely met een sublieme pass. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita passt de bal met de wreef. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński draait met de bal, schiet en ... Praski bokst de bal weg.

24e minuut.
Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azulewicz de bal. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Praski bokst de bal weg.

31e minuut.
Székely is nu in balbezit. Székely probeert naar een medespeler te passen. Méndez speelt de bal door. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pielecha geeft een lange en hoge pass. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Székely krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Soalhães geeft de bal voor. Daar is Budziszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avar met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Praski bokst de bal weg.

44e minuut.
Budziszewski geeft een hoge lob. Azulewicz probeert de bal met de borst te controleren. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 41%, IHTNAX F.C 59%.
kms - IHTNAX F.C 0:1

53e minuut.
Méndez passt de bal met de wreef. Libíček met een sublieme pass. Dorosz is nu in balbezit. Wieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Luchs geeft een lange en hoge pass. Sadłowski is nu in balbezit. Székely begaat een overtreding. Székely krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Przysiuda is nu in balbezit. Gareis begaat een overtreding. Przysiuda raakt geblesseerd tijdens het duel. Przysiuda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sadłowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Avar geeft een lange en hoge pass. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft een lange en hoge pass. Sadłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Praski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kms - IHTNAX F.C 1:1

70e minuut.
Gareis met een sublieme pass. Budziszewski geeft de bal voor. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński schiet op doel. Praski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - IHTNAX F.C 2:1

76e minuut.
Szita passt de bal in één keer door. Sadłowski rent richting de bal. Gareis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski onderschept slim de pass. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Praski bokst de bal weg.

81e minuut.
Pielecha onderschept slim de pass. Pielecha geeft de bal voor. Soalhães rent richting de bal. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Budziszewski geeft een lange en hoge pass. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 25%, IHTNAX F.C 75%.
kms - IHTNAX F.C 2:1