Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sun City Х3
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten very good
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi geeft een hoge lob. Akyürek kopt de bal weg. Klungelig pakt Afonso de bal. Afonso haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Grimi geeft de bal voor. García Remón probeert de bal aan de voet te houden. Bridge met een sublieme pass. Könyves is nu in balbezit. Könyves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bridge is nu in balbezit. Bridge geeft een lange en hoge pass. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyürek is nu in balbezit. Akyürek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Akyürek onderschept slim de pass. Akyürek geeft een lange en hoge pass. Jakovenko is nu in balbezit. Afonso is nu in balbezit. Afonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bridge probeert naar een medespeler te passen. Daar is Könyves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso rent richting de bal. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sun City - Х3 0:1

20e minuut.
Zaoral geeft de bal voor. García Remón bereikt de bal nog maar net als eerste. García Remón passt de bal met de wreef. Urin bereikt de bal nog maar net als eerste. Urin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mihoc geeft een lange en hoge pass. Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sun City - Х3 0:2

36e minuut.
Gutiérrez Cotelo passt de bal met de wreef. Bridge rent richting de bal. Bridge speelt de bal door. Klungelig pakt Könyves de bal. Könyves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sun City 61%, Х3 39%.
Sun City - Х3 0:2

53e minuut.
Mihoc kopt de bal weg. Klungelig pakt Akyürek de bal. Akyürek speelt de bal door. Könyves rent richting de bal. Könyves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Könyves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Afonso is nu in balbezit. Petrea speelt de bal door. Könyves is nu in balbezit. Könyves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sun City - Х3 0:3

61e minuut.
Mihoc met een sublieme pass. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi geeft een lange en hoge pass. Urin rent richting de bal. Urin haalt uit met een fantastische trap. Borejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
Petrea probeert de bal met de borst te controleren. Dalla verovert de bal door een tackle van achteren. Dalla probeert naar een medespeler te passen. Afonso rent richting de bal. Afonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Akyürek kopt de bal weg. Afonso is nu in balbezit. Afonso passt de bal met de wreef. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sun City - Х3 0:4

84e minuut.
Doeltrap. Borejko trapt de bal weg van het doel. Bridge probeert naar een medespeler te passen. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso passt de bal met de wreef. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sun City - Х3 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sun City 55%, Х3 45%.
Sun City - Х3 0:5

Х3