Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MC FC Unreal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Yevsikov met een snelle inworp. Dudkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudkin geeft een lange en hoge pass. Shpakovskij maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Talamini geeft een lange en hoge pass. Budakov rent richting de bal. Budakov passt de bal in één keer door. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. Zakrutkin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - FC Unreal 0:1

26e minuut.
Dudkin is nu in balbezit. Neganović onderschept slim de pass. Neganović met een sublieme pass. Shpakovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpakovskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kadashov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadashov geeft de bal voor. Schustov rent richting de bal. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 42%, FC Unreal 58%.
FC MC - FC Unreal 0:1

51e minuut.
Yevsikov met een snelle inworp. Dudkin rent richting de bal. Dudkin passt de bal met de wreef. Korneev heeft problemen om de bal te vangen. Korneev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Shchiolkin onderschept slim de pass. Shchiolkin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan schiet op doel. Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - FC Unreal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 43%, FC Unreal 57%.
FC MC - FC Unreal 0:2