Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unreal Partizany Vladikavkaz
Normal Tactiek Partizan!2D
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Kaźmierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:1

10e minuut.
Ludwikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaza komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Złocki passt de bal zonder na te denken. Mendes probeert de bal met de borst te controleren. Mendes geeft een lange en hoge pass. Kaźmierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mendes rent richting de bal. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Babosvozov rent richting de bal. Kaza is nu in balbezit. Kaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:2

17e minuut.
Mendes passt de bal in één keer door. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki met een sublieme pass. Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kaźmierczak passt de bal zonder na te denken. Kadashov is nu in balbezit. Babosvozov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaza de bal. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kadashov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczak passt de bal in één keer door. Kaza is nu in balbezit. Kaza schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov passt de bal zonder na te denken. Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaza draait met de bal, schiet en ... Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:3

36e minuut.
Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustrinelli met een sublieme pass. Alekseev heeft problemen om de bal te vangen. Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaza draait met de bal, schiet en ... Sponkie bokst de bal weg. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaza rent richting de bal. Kaza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:4

39e minuut.
Babosvozov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Złocki de bal. Kaza is nu in balbezit. Kaza schiet op doel. Talamini heeft problemen om de bal te vangen. Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kaza verovert de bal door een tackle van achteren. Kaza geeft een hoge lob. Mendes met een sublieme pass. Daar is Złocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:5

43e minuut.
Kadashov is nu in balbezit. Babosvozov verovert de bal door een tackle van achteren. Babosvozov met een sublieme pass. Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 84%, Partizany Vladikavkaz 16%.
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:6

46e minuut.
Molodov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes passt de bal in één keer door. Złocki rent richting de bal. Złocki geeft een lange en hoge pass. Babosvozov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alekseev rent richting de bal. Kaza verovert de bal door een tackle van achteren. Kaza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lustrinelli rent richting de bal. Kaźmierczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baranom de bal. Oferma rent richting de bal. Oferma geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Oferma met een sublieme pass. Mendes met een sublieme pass. Kaza rent richting de bal. Kaza haalt uit met een fantastische trap. Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Shchiolkin met een sublieme pass. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:7

77e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Mendes geeft een lange en hoge pass. Alekseev is nu in balbezit. Kaza verovert de bal door een tackle van achteren. Kaza draait met de bal, schiet en ... Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes passt de bal zonder na te denken. Oferma speelt de bal door. Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaza met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mendes passt de bal met de wreef. Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak passt de bal met de wreef. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:8

89e minuut.
Kaza is nu in balbezit. Kaza passt de bal zonder na te denken. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 85%, Partizany Vladikavkaz 15%.
FC Unreal - Partizany Vladikavkaz 0:9