Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizany Vladikavkaz FC Unreal
Partizan!2D Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
56 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 20.3
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Günan rent richting de bal. Günan passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Proper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 1:0

3e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Złocki rent richting de bal. Złocki passt de bal met de wreef. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 2:0

3e minuut.
Buzdugan speelt de bal door. Lustrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. Proper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ludwikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaźmierczak komt bij de bal en schiet. Talamini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 3:0

9e minuut.
Ludwikowski rent richting de bal. Złocki is nu in balbezit. Złocki passt de bal in één keer door. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 4:0

11e minuut.
Günan kopt de bal weg. Ludwikowski rent richting de bal. Baranom begaat een overtreding. Baranom krijgt een gele kaart. Ludwikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Günan komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes met een snelle inworp. Złocki met een sublieme pass. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 5:0

13e minuut.
Ludwikowski rent richting de bal. Złocki is nu in balbezit. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kadashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski onderschept slim de pass. Günan rent richting de bal. Günan haalt uit met een fantastische trap. Proper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 6:0

15e minuut.
Baranom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes met een snelle inworp. Złocki heeft problemen om de bal te vangen. Złocki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Złocki rent richting de bal. Złocki speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Alekseev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mendes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ludwikowski springt en kopt de bal. Proper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 7:0

26e minuut.
Inworp. Mendes met de inworp. Talamini is nu in balbezit. Złocki verovert de bal door een tackle van achteren. Złocki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 8:0

27e minuut.
Buzdugan met een sublieme pass. Klungelig pakt Lustrinelli de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Proper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Günan speelt de bal door. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak passt de bal met de wreef. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 9:0

29e minuut.
Buzdugan probeert naar een medespeler te passen. Lustrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kadashov heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski is nu in balbezit. Kadashov verovert de bal door een tackle van achteren. Günan verovert de bal door een tackle van achteren. Günan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Trajanovski passt de bal met de wreef. Alekseev is nu in balbezit. Günan is nu in balbezit. Günan haalt uit met een fantastische trap. Proper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Proper met een sublieme pass. Mendes kopt de bal weg. Baranom probeert de bal met de borst te controleren. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Złocki is nu in balbezit. Złocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Złocki passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Mendes speelt de bal door. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 10:0

40e minuut.
Baranom is nu in balbezit. Baranom speelt de bal door. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Günan de bal. Günan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kaźmierczak kopt de bal weg. Günan is nu in balbezit. Günan passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Proper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Budakov rent richting de bal. Günan verovert de bal door een tackle van achteren. Günan passt de bal met de wreef. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Złocki de bal. Złocki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Proper trapt de bal weg van het doel. Günan kopt de bal weg. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Proper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 16%, FC Unreal 84%.
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 11:0

46e minuut.
Babosvozov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een lange en hoge pass. Ludwikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Alekseev onderschept slim de pass. Daar is Babosvozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babosvozov kopt de bal weg. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 12:0

52e minuut.
Złocki rent richting de bal. Złocki speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 13:0

53e minuut.
Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski geeft de bal voor. Mendes is nu in balbezit. Mendes geeft een hoge lob. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Proper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alekseev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 14:0

54e minuut.
Buzdugan speelt de bal door. Lustrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Babosvozov speelt de bal door. Klungelig pakt Złocki de bal. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 15:0

57e minuut.
Kadashov geeft de bal voor. Mendes is nu in balbezit. Mendes geeft een hoge lob. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Mendes geeft een lange en hoge pass. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Proper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 16:0

60e minuut.
Oferma komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Oferma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzdugan. Oferma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaźmierczak met een snel genomen vrije trap. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 17:0

63e minuut.
Daar is Kusov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes geeft de bal voor. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Proper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 18:0

66e minuut.
Klungelig pakt Babosvozov de bal. Babosvozov passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 19:0

68e minuut.
Oferma probeert naar een medespeler te passen. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. Alekseev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een hoge lob. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Proper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 20:0

71e minuut.
Talamini passt de bal in één keer door. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski passt de bal met de wreef. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Alekseev de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babosvozov zal de hoekschop nemen. Daar is Oferma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 21:0

74e minuut.
Trajanovski heeft problemen om de bal te vangen. Trajanovski geeft een lange en hoge pass. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 22:0

76e minuut.
Mendes geeft een hoge lob. Babosvozov is nu in balbezit. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. Proper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 23:0

82e minuut.
Balcer rent richting de bal. Balcer geeft een lange en hoge pass. Alekseev rent richting de bal. Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 24:0

84e minuut.
Kaźmierczak geeft een hoge lob. Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Doeltrap. Proper met een harde bal richting middenveld. Oferma kopt de bal weg. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Proper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babosvozov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Babosvozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Talamini probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Trajanovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes geeft een hoge lob. Ludwikowski controleert de bal met de borst. Ludwikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 10%, FC Unreal 90%.
Partizany Vladikavkaz - FC Unreal 25:0