Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Х3 FC MC
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten weak
average Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


6e minuut.
Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov onderschept slim de pass. Bashirov rent richting de bal. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin bokst de bal weg.

12e minuut.
Kirichenko geeft de bal voor. Inworp. Akyürek met een snelle inworp. Daar is Panhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panhauser geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Batatais geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valikov met de inworp. Dudkin is nu in balbezit. Dudkin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bridge verovert de bal door een tackle van achteren. Bridge met een sublieme pass. Klungelig pakt Afonso de bal. Afonso speelt de bal door. Panhauser rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Akyürek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korneev heeft problemen om de bal te vangen. Afonso is nu in balbezit. Afonso schiet op doel. Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC MC 1:0

29e minuut.
Daar is Dudkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso passt de bal zonder na te denken. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Dalla speelt de bal door. Bridge probeert naar een medespeler te passen. Afonso heeft problemen om de bal te vangen. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC MC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 45%, FC MC 55%.
Х3 - FC MC 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Panhauser de bal. Kennedy probeert naar een medespeler te passen. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bridge passt de bal zonder na te denken. Panhauser is nu in balbezit. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC MC 3:0

59e minuut.
Kennedy passt de bal zonder na te denken. Speranskij is nu in balbezit. Speranskij passt de bal zonder na te denken. Afonso is nu in balbezit. Afonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC MC 4:0

62e minuut.
Akyürek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Afonso de bal onder controle te krijgen. Afonso geeft een hoge lob. Panhauser rent richting de bal. Panhauser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC MC 5:0

64e minuut.
Zhdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso onderschept slim de pass. Afonso met een sublieme pass. Panhauser rent richting de bal. Panhauser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC MC 6:0

70e minuut.
Dalla kopt de bal weg. Afonso rent richting de bal. Afonso passt de bal met de wreef. Bridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridge geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bridge geeft een lange en hoge pass. Schustov kopt de bal weg. Bashirov heeft problemen om de bal te vangen. Afonso rent richting de bal. Afonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC MC 7:0

79e minuut.
Klungelig pakt Bashirov de bal. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy passt de bal in één keer door. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Shpakovskij passt de bal zonder na te denken. Yevsikov is nu in balbezit. Akyürek begaat een overtreding. Yevsikov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yevsikov kan niet meer verder spelen. Tumilovich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 26%, FC MC 74%.
Х3 - FC MC 7:0
Х3