Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shakhovskaya 2017 Susi
Normal Tactiek 111
37% Balbezit 63%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 46.5
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


14e minuut.
Shchvetz passt de bal in één keer door. Daar is Rodionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov geeft de bal voor. Michek rent richting de bal. Michek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Galaev is nu in balbezit. Almási rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galaev. Galaev krijgt een gele kaart. Almási is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Almási met een snel genomen vrije trap. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Shchvetz de bal. Shchvetz passt de bal zonder na te denken. Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev rent richting de bal. Galaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási met een sublieme pass. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone geeft een lange en hoge pass. Buriak kopt de bal weg. Pisarev bokst de bal weg. Sosna controleert de bal met de borst. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:2

24e minuut.
Galaev met een sublieme pass. Alcázar rent richting de bal. Alcázar passt de bal in één keer door. Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pozzaglia geeft een hoge lob. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aleksandrov de bal onder controle te krijgen. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:3

30e minuut.
Speranskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone onderschept slim de pass. Kone probeert naar een medespeler te passen. Michek is nu in balbezit. Michek schiet op doel. Pisarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna draait met de bal, schiet en ... Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kone geeft de bal voor. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... Pisarev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:4

34e minuut.
Kone passt de bal zonder na te denken. Almási rent richting de bal. Almási geeft een lange en hoge pass. Sosna springt en kopt de bal. Pisarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:5

35e minuut.
Speranskij geeft een hoge lob. Inworp. Kone met een snelle inworp. Michek is nu in balbezit. Michek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:6

38e minuut.
Pisarev trapt de bal weg. Almási is nu in balbezit. Almási passt de bal met de wreef. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:7

39e minuut.
Sirkhaev rent richting de bal. Michek onderschept slim de pass. Michek passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna onderschept slim de pass. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 66%, Susi 34%.
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:8

52e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Alcázar geeft de bal voor. Michek rent richting de bal. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:9

57e minuut.
Buriak rent richting de bal. Buriak geeft een lange en hoge pass. Ambia speelt de bal door. Sosna kan de bal niet met de borst controleren. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Barabash rent richting de bal. Michek verovert de bal door een tackle van achteren. Michek passt de bal in één keer door. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Michek is nu in balbezit. Michek passt de bal in één keer door. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna schiet op doel. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:10

65e minuut.
Shchvetz heeft problemen om de bal te vangen. Michek rent richting de bal. Almási met een sublieme pass. Kone geeft de bal voor. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisarev met een harde bal richting middenveld. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Speranskij geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Michek de bal onder controle te krijgen. Ambia kopt de bal weg. Michek is nu in balbezit. Michek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ambia kopt de bal weg. Almási is nu in balbezit. Almási speelt de bal door. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pisarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kone kopt de bal weg. Almási rent richting de bal. Almási geeft een hoge lob. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar geeft een hoge lob. Sosna rent richting de bal. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kwieciński speelt de bal door. Jačiunskas is nu in balbezit. Jačiunskas geeft de bal voor. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:11

82e minuut.
Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek passt de bal met de wreef. Almási met een sublieme pass. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:12

84e minuut.
Michek is nu in balbezit. Michek passt de bal in één keer door. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. Buriak probeert de bal aan de voet te houden. Pisarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kone geeft een hoge lob. Zyryanov heeft problemen om de bal te vangen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 65%, Susi 35%.
FC Shakhovskaya 2017 - Susi 0:13