Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unreal Х3
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 32.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Haddal geeft een hoge lob. Afonso rent richting de bal. Afonso passt de bal zonder na te denken. Daar is Marga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alekseev geeft een hoge lob. Zawodny rent richting de bal. Zawodny passt de bal zonder na te denken. Mihoc is nu in balbezit. Mihoc geeft een hoge lob. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dalla geeft een lange en hoge pass. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso is nu in balbezit. Afonso draait met de bal, schiet en ... Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:1

18e minuut.
Yüce is nu in balbezit. Yüce passt de bal zonder na te denken. Kusov rent richting de bal. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso draait met de bal, schiet en ... Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:2

22e minuut.
Inworp. Ird met een snelle inworp. Bridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridge geeft een hoge lob. Afonso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kusov is nu in balbezit. Afonso onderschept slim de pass. Afonso passt de bal in één keer door. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Marga kopt de bal weg. Bridge geeft de bal voor. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso schiet op doel. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:3

31e minuut.
Zaoral geeft een hoge lob. Marga rent richting de bal. Afonso is nu in balbezit. Afonso schiet op doel. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 71%, Х3 29%.
FC Unreal - Х3 0:4

47e minuut.
Yüce geeft een hoge lob. Bridge rent richting de bal. Bridge geeft een lange en hoge pass. Afonso is nu in balbezit. Afonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:5

49e minuut.
Marga onderschept slim de pass. Bridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridge passt de bal in één keer door. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Bridge met de inworp. Neganović onderschept slim de pass. Afonso is nu in balbezit. Afonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:6

54e minuut.
Marga passt de bal zonder na te denken. Alekseev is nu in balbezit. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:7

57e minuut.
Budakov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lustrinelli de bal. Dalla met een sublieme pass. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sponkie met een harde bal richting middenveld. Mihoc kopt de bal weg. Klungelig pakt Baranom de bal. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:8

65e minuut.
Marga is nu in balbezit. Marga passt de bal met de wreef. Yüce speelt de bal door. Afonso is nu in balbezit. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bridge met een sublieme pass. Kusov is nu in balbezit. Afonso onderschept slim de pass. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Х3 0:9

80e minuut.
Mihoc met een sublieme pass. Shvernik rent richting de bal. Shvernik met een sublieme pass. Afonso rent richting de bal. Afonso schiet op doel. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Neganović geeft de bal voor. Inworp. Bridge met een snelle inworp. Marga is nu in balbezit. Marga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ird bereikt de bal nog maar net als eerste. Budakov verovert de bal door een tackle van achteren. Dalla rent richting de bal. Budakov onderschept slim de pass. Budakov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 77%, Х3 23%.
FC Unreal - Х3 0:9
Х3