Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Х3 FC Unreal
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 21.9
very good Schieten poor
weak Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Kennedy geeft een hoge lob. Kusov kopt de bal weg. Lustrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Akyürek met een sublieme pass. Panhauser rent richting de bal. Panhauser passt de bal zonder na te denken. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Akyürek verovert de bal door een tackle van achteren. Panhauser is nu in balbezit. Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Talamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy passt de bal in één keer door. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Talamini heeft problemen om de bal te vangen. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy passt de bal in één keer door. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dalla rent richting de bal. Dalla passt de bal in één keer door. Neganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser onderschept slim de pass. Panhauser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dalla kopt de bal weg. Kennedy probeert naar een medespeler te passen. Bridge geeft een lange en hoge pass. Panhauser rent richting de bal. Panhauser draait met de bal, schiet en ... Sponkie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC Unreal 1:0

29e minuut.
Batatais onderschept slim de pass. Zaoral rent richting de bal. Zaoral passt de bal in één keer door. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Budakov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Budakov neemt de hoekschop. Talamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Talamini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusov onderschept slim de pass. Bridge begaat een overtreding. Kusov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talamini komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 26%, FC Unreal 74%.
Х3 - FC Unreal 1:0

47e minuut.
Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy passt de bal met de wreef. Shchiolkin is nu in balbezit. Zawodny onderschept slim de pass. Bridge geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Akyürek is nu in balbezit. Akyürek geeft een lange en hoge pass. Daar is Baranom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baranom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranom verovert de bal door een tackle van achteren. Panhauser rent richting de bal. Panhauser haalt uit met een fantastische trap. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Panhauser kopt de bal weg. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy passt de bal met de wreef. Marga rent richting de bal. Marga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lustrinelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalla speelt de bal door. Talamini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 39%, FC Unreal 61%.
Х3 - FC Unreal 1:0
Х3