Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizany Vladikavkaz FC Shakhovskaya 2017
Partizan!2D Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Günan passt de bal zonder na te denken. Trajanovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schustov. Schustov krijgt een gele kaart. Trajanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Trajanovski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dedkov rent richting de bal. Dedkov passt de bal met de wreef. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Pisarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 1:0

6e minuut.
Günan is nu in balbezit. Speranskij schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Günan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaźmierczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ludwikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 2:0

7e minuut.
Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Speranskij heeft problemen om de bal te vangen. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Mendes speelt de bal door. Trajanovski speelt de bal door. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Złocki geeft een lange en hoge pass. Ludwikowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Buriak met een harde bal richting middenveld. Kaźmierczak kopt de bal weg. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Pisarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 3:0

11e minuut.
Kaźmierczak heeft problemen om de bal te vangen. Kaźmierczak speelt de bal door. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 4:0

15e minuut.
Schustov is nu in balbezit. Günan onderschept slim de pass. Günan passt de bal met de wreef. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pisarev trapt de bal weg van het doel. Złocki is nu in balbezit. Złocki passt de bal met de wreef. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 5:0

18e minuut.
Złocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Buriak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 6:0

21e minuut.
Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Günan is nu in balbezit. Günan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 7:0

24e minuut.
Speranskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan onderschept slim de pass. Günan speelt de bal door. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Günan passt de bal in één keer door. Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 8:0

27e minuut.
Kaźmierczak probeert de bal met de borst te controleren. Kaźmierczak passt de bal in één keer door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Aleksandrov heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mendes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Złocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złocki geeft de bal voor. Günan rent richting de bal. Günan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dedkov rent richting de bal. Günan verovert de bal door een tackle van achteren. Günan met een sublieme pass. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Barabash de bal. Mendes geeft de bal voor. Ludwikowski kopt de bal weg. Günan is nu in balbezit. Günan draait met de bal, schiet en ... Pisarev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 9:0

35e minuut.
Schustov is nu in balbezit. Kaźmierczak onderschept slim de pass. Kaźmierczak speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 10:0

37e minuut.
Daar is Rantzau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 11:0

41e minuut.
Złocki met een sublieme pass. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Buriak probeert de bal aan de voet te houden. Pisarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Ludwikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchvetz probeert naar een medespeler te passen. Złocki geeft de bal voor. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Pisarev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 19%, FC Shakhovskaya 2017 81%.
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 12:0

46e minuut.
Babosvozov komt het veld opgelopen. Sirkhaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Schustov de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Inworp. Babosvozov met een snelle inworp. Schustov is nu in balbezit. Kaźmierczak onderschept slim de pass. Kaźmierczak geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Złocki rent richting de bal. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov verovert de bal door een tackle van achteren. Babosvozov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 13:0

58e minuut.
Shchvetz speelt de bal door. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak met een sublieme pass. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov draait met de bal, schiet en ... Pisarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buriak is nu in balbezit. Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski schiet op doel. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Złocki speelt de bal door. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov schiet op doel. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 14:0

61e minuut.
Oferma komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kaźmierczak passt de bal met de wreef. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Babosvozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babosvozov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 15:0

64e minuut.
Barabash rent richting de bal. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oferma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oferma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een hoge lob. Babosvozov kopt de bal weg. Ludwikowski controleert de bal met de borst. Ludwikowski schiet op doel. Pisarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Trajanovski kan de bal niet met de borst controleren. Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 16:0

70e minuut.
Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Trajanovski speelt de bal door. Mendes is nu in balbezit. Mendes geeft de bal voor. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Buriak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 17:0

86e minuut.
Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 18:0

89e minuut.
Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov speelt de bal door. Oferma rent richting de bal. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kaźmierczak kopt de bal weg. Daar is Aleksandrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babosvozov is nu in balbezit. Daar is Ludwikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Pisarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 19%, FC Shakhovskaya 2017 81%.
Partizany Vladikavkaz - FC Shakhovskaya 2017 18:0