Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Х3 FC CUZMINKI
442 Tactiek 323
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 29.7
adequate Schieten average
poor Passen poor
adequate Verdedigen adequate


12e minuut.
Zabolotin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ... Yorsh bokst de bal weg.

15e minuut.
Zabolotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabolotin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ird de bal onder controle te krijgen. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahman met een sublieme pass. Dalla speelt de bal door. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yüce speelt de bal door. Mihoc speelt de bal door. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zabolotin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zawodny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabanov met de inworp. Kanischev rent richting de bal. Kanischev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 39%, FC CUZMINKI 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Х3 - FC CUZMINKI 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Bulykin de bal. Yüce onderschept slim de pass. Yüce probeert naar een medespeler te passen. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy geeft de bal voor. Yorsh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bridge geeft een lange en hoge pass. Egunov is nu in balbezit. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - FC CUZMINKI 1:0

73e minuut.
Isaev geeft een lange en hoge pass. Sukristov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haddal rent richting de bal. Trahman probeert naar een medespeler te passen. Kennedy geeft een lange en hoge pass. Yorsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smirnov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tatarchuk met een sublieme pass. Mihoc is nu in balbezit. Mihoc passt de bal met de wreef. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Smirnov rent richting de bal. Smirnov haalt uit met een fantastische trap. Zawodny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 41%, FC CUZMINKI 59%.
Х3 - FC CUZMINKI 1:0
Х3