Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizany Vladikavkaz FC MC
Partizan!2D Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 20.7
good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Speranskij onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes met een snelle inworp. Złocki geeft de bal voor. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC MC 1:0

5e minuut.
Mendes speelt de bal door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel. Zakrutkin bokst de bal weg.

13e minuut.
Kaźmierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Speranskij de bal. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kaźmierczak onderschept slim de pass. Kaźmierczak geeft een lange en hoge pass. Kirichenko rent richting de bal. Günan verovert de bal door een tackle van achteren. Günan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Speranskij geeft een hoge lob. Trajanovski kopt de bal weg. Korneev heeft problemen om de bal te vangen. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valikov is nu in balbezit. Złocki verovert de bal door een tackle van achteren. Złocki passt de bal met de wreef. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Złocki is nu in balbezit. Ludwikowski rent richting de bal. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan draait met de bal, schiet en ... Ludwikowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trajanovski met een sublieme pass. Ludwikowski is nu in balbezit. Złocki speelt de bal door. Günan rent richting de bal. Günan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Speranskij trapt de bal weg. Günan kopt de bal weg. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zakrutkin met een harde bal richting middenveld. Kaźmierczak kopt de bal weg. Ludwikowski rent richting de bal. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan rent richting de bal. Günan haalt uit met een fantastische trap. Schustov probeert de bal aan de voet te houden. Zakrutkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC MC 2:0

33e minuut.
Günan probeert de bal aan de voet te houden. Günan geeft een hoge lob. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC MC 3:0

35e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. Günan rent richting de bal. Günan probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Trajanovski geeft een hoge lob. Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal in één keer door. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC MC 4:0

44e minuut.
Ludwikowski passt de bal met de wreef. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski passt de bal met de wreef. Günan is nu in balbezit. Günan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 22%, FC MC 78%.
Partizany Vladikavkaz - FC MC 4:0

46e minuut.
Babosvozov komt het veld opgelopen. Molodov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zakrutkin speelt de bal door. Babosvozov kopt de bal weg. Korneev heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bashirov is nu in balbezit. Babosvozov onderschept slim de pass. Babosvozov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kaźmierczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schustov de bal. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC MC 5:0

66e minuut.
Kaźmierczak speelt de bal door. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov schiet op doel. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakrutkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Korneev heeft problemen om de bal te vangen. Oferma is nu in balbezit. Oferma passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Speranskij geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oferma geeft de bal voor. Babosvozov met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Korneev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczak onderschept slim de pass. Oferma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babosvozov de bal. Babosvozov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mendes geeft de bal voor. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak passt de bal in één keer door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Mendes met een snelle inworp. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oferma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ludwikowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bashirov controleert de bal met de borst. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma passt de bal met de wreef. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oferma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC MC 6:0

88e minuut.
Klungelig pakt Oferma de bal. Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak geeft de bal voor. Ludwikowski probeert de bal met de borst te controleren. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC MC 7:0

89e minuut.
Kaźmierczak probeert de bal met de borst te controleren. Kaźmierczak speelt de bal door. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 17%, FC MC 83%.
Partizany Vladikavkaz - FC MC 7:0