Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PlastovFC FC Red Bull Zilina
defend Tactiek Chimera
59% Balbezit 41%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten excellent
solid Passen solid
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Vukoje geeft de bal voor. Klungelig pakt Szemelyácz de bal. Szemelyácz probeert naar een medespeler te passen. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Brink geeft een lange en hoge pass. Caocci kan de bal niet met de borst controleren. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker haalt uit met een fantastische trap. Bacer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gadzhev speelt de bal door. Trapattoni speelt de bal door. Bröcker rent richting de bal. Bröcker draait met de bal, schiet en ... Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 1:0

11e minuut.
Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz met een sublieme pass. Sitár heeft problemen om de bal te vangen. Sitár geeft een hoge lob. Dobrinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kapala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Zulík rent richting de bal. Zulík passt de bal zonder na te denken. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev speelt de bal door. Bröcker heeft problemen om de bal te vangen. Bröcker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 2:0

23e minuut.
Zulík speelt de bal door. Gadzhev is nu in balbezit. Gadzhev geeft een lange en hoge pass. Bröcker rent richting de bal. Bröcker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bacer trapt de bal weg van het doel. Szemelyácz kopt de bal weg. Daar is Belotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Inworp. Sitár met een snelle inworp. Szemelyácz probeert naar een medespeler te passen. Sitár is nu in balbezit. Sitár geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Momuntjuk speelt de bal door. Dobrinescu rent richting de bal. Met opzet legt Zulík zijn tegenspeler op de grond. Dobrinescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dobrinescu kan niet meer verder spelen. Otrada komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Skoraszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solomovici rent richting de bal. Solomovici met een sublieme pass. Irinov rent richting de bal. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponce is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skoraszewski zal de hoekschop nemen. Otrada springt en kopt de bal. Kapala probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 52%, FC Red Bull Zilina 48%.
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 2:0

47e minuut.
Szemelyácz probeert naar een medespeler te passen. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski passt de bal zonder na te denken. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski draait met de bal, schiet en ... Kapala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 2:1

49e minuut.
Trapattoni is nu in balbezit. Trapattoni passt de bal zonder na te denken. Vukoje met een sublieme pass. Brink is nu in balbezit. Brink draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Brink passt de bal met de wreef. Gadzhev is nu in balbezit. Gadzhev speelt de bal door. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Caocci onderschept slim de pass. Sitár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitár geeft de bal voor. Wiśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapala bokst de bal weg.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Irinov de bal onder controle te krijgen. Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz passt de bal zonder na te denken. Irinov rent richting de bal. Irinov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitár met de inworp. García Villar is nu in balbezit. Otrada onderschept slim de pass. Otrada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 2:2

68e minuut.
Solomovici onderschept slim de pass. Solomovici passt de bal in één keer door. Bröcker is nu in balbezit. Bröcker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 3:2

76e minuut.
Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski geeft de bal voor. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrada onderschept slim de pass. Otrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Otrada is nu in balbezit. Sitár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitár probeert naar een medespeler te passen. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel. Kapala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vukoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje passt de bal zonder na te denken. Brink kan de bal niet met de borst controleren. Brink haalt uit met een fantastische trap. Bacer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 51%, FC Red Bull Zilina 49%.
PlastovFC - FC Red Bull Zilina 4:2