Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PlastovFC FK-JANKA
defend Tactiek SILVER
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
55.9 gemiddelde waardering 57.2
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


9e minuut.
Zulík passt de bal zonder na te denken. Trapattoni is nu in balbezit. Trapattoni passt de bal zonder na te denken. Bröcker rent richting de bal. Bröcker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Brink verovert de bal door een tackle van achteren. Brink controleert de bal met de borst. Brink passt de bal zonder na te denken. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pulchart kopt de bal weg. Morabito bereikt de bal nog maar net als eerste. Morabito speelt de bal door. Rákosi is nu in balbezit. Rákosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Trapattoni neemt de hoekschop. Bröcker krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Hirsch de bal. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Solomovici geeft een hoge lob. Daar is Jongh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink onderschept slim de pass. Brink draait met de bal, schiet en ... Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inworp. Trapattoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemański probeert de bal met de borst te controleren. Bröcker onderschept slim de pass. Bröcker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni passt de bal in één keer door. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - FK-JANKA 1:0

44e minuut.
García Villar is nu in balbezit. Pulchart onderschept slim de pass. Tekinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosi onderschept slim de pass. Rákosi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 35%, FK-JANKA 65%.
PlastovFC - FK-JANKA 1:0

57e minuut.
Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulík onderschept slim de pass. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - FK-JANKA 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Wojtkowiak de bal. Gadzhev is nu in balbezit. Hirsch begaat een overtreding. Hirsch krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Solomovici probeert naar een medespeler te passen. Zulík is nu in balbezit. Zulík probeert naar een medespeler te passen. Brink is nu in balbezit. Brink schiet op doel. Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Ogrodnik komt het veld opgelopen. Benko komt het veld opgelopen. Buchowiec komt het veld opgelopen. Zafirov komt het veld opgelopen. Mondillo komt het veld opgelopen. Hirsch met de inworp. Macoun is nu in balbezit. Macoun geeft een hoge lob. Zafirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 41%, FK-JANKA 59%.
PlastovFC - FK-JANKA 2:0