Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Vranov nad Toplou FK Veča
Morovno 1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 23.1
average Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Engel geeft een hoge lob. Kaprály kopt de bal weg. Daar is Valk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Vranov nad Toplou - FK Veča 1:0

9e minuut.
Sedlarich speelt de bal door. Kaprály is nu in balbezit. Kočisko met een sublieme pass. Valk bereikt de bal nog maar net als eerste. Valk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bartel geeft de bal voor. Kočisko met een sublieme pass. Kaprály rent richting de bal. Kaprály draait met de bal, schiet en ... Vinček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Vranov nad Toplou - FK Veča 2:0

21e minuut.
Sedlarich kopt de bal weg. Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko passt de bal zonder na te denken. Valk is nu in balbezit. Valk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Golian met een snelle inworp. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko met een sublieme pass. Kaprály is nu in balbezit. Kaprály draait met de bal, schiet en ... Vinček bokst de bal weg.

28e minuut.
Kočisko met de inworp. Valk rent richting de bal. Kaprály bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaprály schiet op doel. Vinček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Vranov nad Toplou - FK Veča 3:0

41e minuut.
Saranka geeft een lange en hoge pass. Bartel kopt de bal weg. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlybák verovert de bal door een tackle van achteren. Hlybák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hlybák rent richting de bal. Sedlarich verovert de bal door een tackle van achteren. Sedlarich geeft een hoge lob. Kaprály rent richting de bal. Kaprály haalt uit met een fantastische trap. Vinček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Vranov nad Toplou 46%, FK Veča 54%.
MFK Vranov nad Toplou - FK Veča 3:0

50e minuut.
Valk is nu in balbezit. Fišár rent richting de bal. Valk onderschept slim de pass. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Valk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Adamjak is nu in balbezit. Adamjak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sakala de bal onder controle te krijgen. Mlynár rent richting de bal. Mlynár geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sedlarich is nu in balbezit. Sedlarich geeft een lange en hoge pass. Adamjak rent richting de bal. Kaprály verovert de bal door een tackle van achteren. Kaprály haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mlynár met een snelle inworp. Kočisko rent richting de bal. Chrast legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kočisko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kočisko neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vinček bokst de bal weg.

58e minuut.
Hlybák rent richting de bal. Hlybák passt de bal met de wreef. Kočisko speelt de bal door. Kaprály bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaprály draait met de bal, schiet en ... Vinček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Fišár is nu in balbezit. Sedlarich onderschept slim de pass. Sedlarich geeft de bal voor. Kaprály kan de bal niet met de borst controleren. Kaprály schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Saranka controleert de bal met de borst. Sedlarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlarich passt de bal zonder na te denken. Hlybák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlybák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sedlarich is nu in balbezit. Sedlarich passt de bal zonder na te denken. Adamjak rent richting de bal. Kaprály verovert de bal door een tackle van achteren. Kaprály schiet op doel. Vinček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sedlarich geeft de bal voor. Brokeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaprály kopt de bal weg. Valk is nu in balbezit. Valk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Saranka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engel rent richting de bal. Engel geeft een hoge lob. Kaprály is nu in balbezit. Kaprály draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Vranov nad Toplou - FK Veča 4:0

87e minuut.
Kočisko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adamjak de bal. Kaprály is nu in balbezit. Kaprály draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Vranov nad Toplou - FK Veča 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Vranov nad Toplou 28%, FK Veča 72%.
MFK Vranov nad Toplou - FK Veča 5:0