Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trnava1011 FCG Cukerci
new Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 31.5
excellent Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Alana met een sublieme pass. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris met een sublieme pass. Hohlov rent richting de bal. Hohlov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Čalupuš trapt de bal weg van het doel. Monegasco kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanaras de bal. Hlivár verovert de bal door een tackle van achteren. Hlivár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dymerski trapt de bal weg van het doel. Harman kopt de bal weg. Montanari rent richting de bal. Montanari geeft een hoge lob. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 1:0

14e minuut.
Čalupuš met een harde bal richting middenveld. Notenboom kopt de bal weg. Daar is Didžiapetris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... Čalupuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kmetričko trapt de bal weg van het doel. Notenboom kopt de bal weg. Klungelig pakt Didžiapetris de bal. Didžiapetris schiet op doel. Čalupuš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 2:0

17e minuut.
Montanari passt de bal in één keer door. Kordé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordé passt de bal in één keer door. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár geeft een hoge lob. Dymerski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrišiv rent richting de bal. Hrišiv draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 2:1

21e minuut.
Krivda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montanari zal de hoekschop nemen. Daar is Didžiapetris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didžiapetris schiet op doel. Čalupuš bokst de bal weg.

22e minuut.
Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris schiet op doel. Čalupuš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 3:1

22e minuut.
Hlivár passt de bal met de wreef. Didžiapetris is nu in balbezit. Karkoský bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris onderschept slim de pass. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trung Giang met een sublieme pass. Hohlov is nu in balbezit. Hohlov speelt de bal door. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Montanari de bal onder controle te krijgen. Montanari geeft de bal voor. Didžiapetris is nu in balbezit. Hohlov is nu in balbezit. Hohlov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Čalupuš probeert naar een medespeler te passen. Notenboom kopt de bal weg. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris schiet op doel. Čalupuš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 4:1

36e minuut.
Notenboom is nu in balbezit. Notenboom passt de bal in één keer door. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris schiet op doel. Čalupuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 5:1

38e minuut.
Montanari geeft een hoge lob. Didžiapetris kopt de bal weg. Hohlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlov draait met de bal, schiet en ... Čalupuš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Čalupuš trapt de bal weg. Klungelig pakt Notenboom de bal. Notenboom met een sublieme pass. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... Čalupuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Alana is nu in balbezit. Alana met een sublieme pass. Hohlov is nu in balbezit. Hohlov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 6:1

43e minuut.
Montanari passt de bal met de wreef. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris speelt de bal door. Hohlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trnava1011 23%, FCG Cukerci 77%.
trnava1011 - FCG Cukerci 6:1

46e minuut.
Klungelig pakt Jałyński de bal. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoský begaat een overtreding. Karkoský krijgt een gele kaart. Didžiapetris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montanari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Krivda geeft een hoge lob. Kanaras speelt de bal door. Alana met een sublieme pass. Klungelig pakt Didžiapetris de bal. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Didžiapetris rent richting de bal. Karkoský bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoský geeft de bal voor. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom is nu in balbezit. Notenboom speelt de bal door. Hohlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlov geeft de bal voor. Čalupuš bokst de bal weg. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 7:1

59e minuut.
Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris passt de bal zonder na te denken. Montanari probeert naar een medespeler te passen. Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Čalupuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 8:1

66e minuut.
Harman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Notenboom de bal. Notenboom probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montanari de bal. Montanari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 9:1

76e minuut.
Klungelig pakt Harman de bal. Montanari is nu in balbezit. Montanari passt de bal in één keer door. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - FCG Cukerci 10:1

80e minuut.
Montanari met een sublieme pass. Notenboom rent richting de bal. Notenboom passt de bal in één keer door. Hohlov rent richting de bal. Hohlov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Notenboom is nu in balbezit. Notenboom geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krivda de bal. Hohlov rent richting de bal. Hohlov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trnava1011 25%, FCG Cukerci 75%.
trnava1011 - FCG Cukerci 10:1