Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Majko As Trenčín
press Tactiek Champióne
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 33.2
good Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Dlubač geeft een lange en hoge pass. de Castro is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanák zal de hoekschop nemen. de Castro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hanák kopt de bal weg. Víravec is nu in balbezit. Met opzet legt Hungler zijn tegenspeler op de grond. Hungler krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Wasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasko speelt de bal door. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Víravec de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gyurčanský komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Krajčík onderschept slim de pass. Krajčík passt de bal met de wreef. Kundrát is nu in balbezit. Krajčír rent richting de bal. Krajčír schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hrebíček rent richting de bal. Hanák onderschept slim de pass. Krajčík begaat een overtreding. Krajčík krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Hrebíček met een snelle inworp. Strenko heeft problemen om de bal te vangen. Hanák is nu in balbezit. Hanák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft de bal voor. Wasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wasko met een sublieme pass. Daar is Hungler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chodoba rent richting de bal. Hungler onderschept slim de pass. Hungler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dlubač passt de bal zonder na te denken. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasko met een sublieme pass. Hungler rent richting de bal. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Janás bokst de bal weg.

38e minuut.
Krajčík passt de bal met de wreef. Krajčír is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dlubač. Krajčír is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krajčík komt bij de bal en schiet. Haravín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Hanák passt de bal zonder na te denken. Wasko is nu in balbezit. Wasko met een sublieme pass. de Castro rent richting de bal. de Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Krajčík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dlubač probeert naar een medespeler te passen. Chodoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler verovert de bal door een tackle van achteren. Hungler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 26%, As Trenčín 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Majko - As Trenčín 0:0

50e minuut.
Hrebíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krajčík rent richting de bal. Krajčík draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rousseaux de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - As Trenčín 0:1

52e minuut.
Hungler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chodoba. Hungler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dlubač met een snel genomen vrije trap. de Castro is nu in balbezit. de Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hanák passt de bal zonder na te denken. de Castro is nu in balbezit. Wasko met een sublieme pass. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler draait met de bal, schiet en ... Janás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Strenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strenko geeft een hoge lob. Inworp. Hanák met een snelle inworp. Kyszel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Goldik rent richting de bal. de Castro onderschept slim de pass. Hungler is nu in balbezit. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Janás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Majko - As Trenčín 1:1

63e minuut.
Hrebíček is nu in balbezit. Dlubač verovert de bal door een tackle van achteren. Dlubač passt de bal zonder na te denken. Hungler rent richting de bal. Hungler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Hanák is nu in balbezit. Hanák geeft de bal voor. Strenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wasko is nu in balbezit. Wasko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kyszel passt de bal in één keer door. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler passt de bal met de wreef. de Castro rent richting de bal. de Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hungler is nu in balbezit. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro passt de bal in één keer door. Hanák is nu in balbezit. Hanák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hungler verovert de bal door een tackle van achteren. Kajoš is nu in balbezit. Hungler onderschept slim de pass. Hungler draait met de bal, schiet en ... Janás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - As Trenčín 2:1

90e minuut.
de Castro rent richting de bal. Hanák is nu in balbezit. Hanák passt de bal zonder na te denken. de Castro rent richting de bal. de Castro draait met de bal, schiet en ... Janás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 24%, As Trenčín 76%.
FC Majko - As Trenčín 2:1