Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team trnava1011
go go Tactiek new
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Hampel met een sublieme pass. Daar is Avan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käppi probeert naar een medespeler te passen. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Montanari met de inworp. Kropf is nu in balbezit. Notenboom verovert de bal door een tackle van achteren. Notenboom geeft een hoge lob. Didžiapetris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Notenboom probeert naar een medespeler te passen. Montanari heeft problemen om de bal te vangen. Montanari met een sublieme pass. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yörüker rent richting de bal. Yörüker passt de bal zonder na te denken. Mestl geeft een lange en hoge pass. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... Geshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıralmaz onderschept slim de pass. Kıralmaz met een sublieme pass. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaras begaat een overtreding. Kimber raakt geblesseerd tijdens het duel. Käppi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rădulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dymerski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tuấn Trung rent richting de bal. Avan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Trung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuấn Trung legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Geshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - trnava1011 0:1

41e minuut.
Didžiapetris rent richting de bal. Tuấn Trung is nu in balbezit. Klungelig pakt Tuấn Trung de bal. Tuấn Trung schiet op doel. Geshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rakdetch met een snelle inworp. Notenboom rent richting de bal. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Rakdetch de bal. Arnau rent richting de bal. Arnau passt de bal met de wreef. Kimber rent richting de bal. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Biebers team - trnava1011 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 53%, trnava1011 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biebers team - trnava1011 1:1

53e minuut.
Kuukka passt de bal met de wreef. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hampel de bal onder controle te krijgen. Geshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - trnava1011 1:2

57e minuut.
Avan is nu in balbezit. Tuấn Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Käppi begaat een overtreding. Käppi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Didžiapetris heeft problemen om de bal te vangen. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Notenboom verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. Geshev bokst de bal weg.

66e minuut.
Montanari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Notenboom is nu in balbezit. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris schiet op doel. Geshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Notenboom rent richting de bal. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris passt de bal met de wreef. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 45%, trnava1011 55%.
FC Biebers team - trnava1011 1:2