Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:31
  • Competitiewedstrijd: Megye I.09
  • Stadion: NonameFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10342
Egri Csillagok Göd Blackknights
Gyaur kutyák Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hodel speelt de bal door. Yediler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediler passt de bal in één keer door. Özsoy is nu in balbezit. Özsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Györki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Göd Blackknights 1:0

15e minuut.
Vadon passt de bal zonder na te denken. Altınoğuz is nu in balbezit. Altınoğuz passt de bal in één keer door. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Bukta de bal. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Forrai is nu in balbezit. Forrai geeft de bal voor. Yediler kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Georgescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Györki speelt de bal door. Yediler kopt de bal weg. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Csató onderschept slim de pass. Csató passt de bal met de wreef. Altınoğuz is nu in balbezit. Georgescu rent richting de bal. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Györki trapt de bal weg van het doel. Hodel kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bukta is nu in balbezit. Özsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoy passt de bal in één keer door. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Forrai heeft problemen om de bal te vangen. Csató rent richting de bal. Csató passt de bal met de wreef. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tordai rent richting de bal. Tordai haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hodel de bal. Vadon is nu in balbezit. Vadon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Forrai rent richting de bal. Yediler rent richting de bal. Yediler speelt de bal door. Georgescu rent richting de bal. Georgescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 30%, Göd Blackknights 70%.
Egri Csillagok - Göd Blackknights 1:0

47e minuut.
Özsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoy geeft de bal voor. Klungelig pakt Szalma de bal. Csató is nu in balbezit. Csató draait met de bal, schiet en ... Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Göd Blackknights 2:0

48e minuut.
Özsoy is nu in balbezit. Özsoy geeft een hoge lob. Altınoğuz kopt de bal weg. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Györki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Göd Blackknights 3:0

50e minuut.
Georgescu passt de bal in één keer door. Hodel is nu in balbezit. Hodel passt de bal in één keer door. Csató rent richting de bal. Csató haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Özsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hodel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodel met een sublieme pass. Csató is nu in balbezit. Csató draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hodel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodel geeft een lange en hoge pass. Szalma is nu in balbezit. Csató onderschept slim de pass. Csató schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Özsoy speelt de bal door. Cavada is nu in balbezit. Tordai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tordai naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Altınoğuz passt de bal in één keer door. Hodel is nu in balbezit. Bukta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 17%, Göd Blackknights 83%.
Egri Csillagok - Göd Blackknights 3:0