Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göd Blackknights Budafok Karajz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Vadon kopt de bal weg. Bukta rent richting de bal. Rajos is nu in balbezit. Rajos schiet op doel. Györki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göd Blackknights - Budafok Karajz 0:1

23e minuut.
Raksányi geeft een lange en hoge pass. Bita rent richting de bal. Buza met een sublieme pass. Tordai is nu in balbezit. Tordai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bock passt de bal zonder na te denken. Rajos probeert de bal aan de voet te houden. Bognár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bognár haalt uit met een fantastische trap. Györki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göd Blackknights - Budafok Karajz 0:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Süle met de inworp. Vadon rent richting de bal. Vadon haalt uit met een fantastische trap. Marcsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göd Blackknights - Budafok Karajz 1:2

42e minuut.
Daar is Tordai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hódosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadon haalt uit met een fantastische trap. Marcsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kormány de bal. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Szalma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raksányi met de inworp. Bognár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bognár geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göd Blackknights 48%, Budafok Karajz 52%.
Göd Blackknights - Budafok Karajz 1:2

57e minuut.
Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi passt de bal in één keer door. Tordai is nu in balbezit. Vadon is nu in balbezit. Vadon haalt uit met een fantastische trap. Marcsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Vadon is nu in balbezit. Bita verovert de bal door een tackle van achteren. Bita met een sublieme pass. Rajos is nu in balbezit. Rajos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siklóssy met de inworp. Bukta rent richting de bal. Bognár verovert de bal door een tackle van achteren. Bognár geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göd Blackknights 43%, Budafok Karajz 57%.
Göd Blackknights - Budafok Karajz 1:2