Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALÉV SC Astoria FC
541v Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 24.8
adequate Schieten weak
poor Passen average
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Hejduk passt de bal in één keer door. Borgosz is nu in balbezit. Kriszt rent richting de bal. Broi onderschept slim de pass. Broi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Astoria FC 1:0

6e minuut.
Surányi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kern probeert naar een medespeler te passen. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Serfőző kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Astoria FC 2:0

8e minuut.
Antonopoulos passt de bal in één keer door. Borgosz is nu in balbezit. Csertői begaat een overtreding. Csertői krijgt een gele kaart. Borgosz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cappella neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Csertői probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Zilci de bal. Galaschek rent richting de bal. Zilci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zilci krijgt een gele kaart. Galaschek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galaschek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffeis onderschept slim de pass. Maffeis met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Broi probeert naar een medespeler te passen. Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern geeft een hoge lob. Surányi is nu in balbezit. Surányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Huszta kopt de bal weg. Klungelig pakt Plotár de bal. Mâlcu is nu in balbezit. Plotár verovert de bal door een tackle van achteren. Plotár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 49%, Astoria FC 51%.
MALÉV SC - Astoria FC 2:0

50e minuut.
Egressy is nu in balbezit. Cappella rent richting de bal. Cappella met een sublieme pass. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bal passt de bal in één keer door. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy is nu in balbezit. Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 49%, Astoria FC 51%.
MALÉV SC - Astoria FC 2:0