Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TISZALÚC NKES Ballaball
TNK Tactiek Alap
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 27.9
good Schieten adequate
weak Passen weak
average Verdedigen good


11e minuut.
Mayrhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha onderschept slim de pass. Mucha passt de bal met de wreef. Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. Merighetti bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Carøe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apró bereikt de bal nog maar net als eerste. Apró passt de bal in één keer door. Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Megyei met een sublieme pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Mohácsi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kubatov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Pašek kopt de bal weg. Von Bergen rent richting de bal. Von Bergen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Carøe is nu in balbezit. Carøe probeert naar een medespeler te passen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Ballaball 1:0

35e minuut.
Daar is Mayrhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucha is nu in balbezit. Mucha passt de bal zonder na te denken. Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy schiet op doel. Merighetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Carøe met een sublieme pass. Daar is Cârstea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novotny begaat een overtreding. Novotny krijgt een gele kaart. Cârstea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carøe wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISZALÚC NKES 58%, Ballaball 42%.
TISZALÚC NKES - Ballaball 1:0

46e minuut.
Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi geeft de bal voor. Carøe kopt de bal weg. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puzsár komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Hatvani komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Farkasházy is nu in balbezit. Apró rent richting de bal. Farkasházy is nu in balbezit. Apró rent richting de bal. Apró draait met de bal, schiet en ... Merighetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gajáry verovert de bal door een tackle van achteren. Gajáry geeft een lange en hoge pass. Cârstea probeert de bal met de borst te controleren. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Ballaball 2:0

87e minuut.
Albert 
 probeert naar een medespeler te passen. Hatvani onderschept slim de pass. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISZALÚC NKES 63%, Ballaball 37%.
TISZALÚC NKES - Ballaball 2:0