Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchio Németh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Harsányi passt de bal in één keer door. Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal zonder na te denken. Rajczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajczi geeft een lange en hoge pass. Lázi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vajda rent richting de bal. Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi passt de bal zonder na te denken. Fábri rent richting de bal. Fábri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Berke geeft de bal voor. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vajda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Harsányi probeert de bal aan de voet te houden. Král is nu in balbezit. Král passt de bal met de wreef. Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke passt de bal in één keer door. Torghelle is nu in balbezit. Fábri verovert de bal door een tackle van achteren. Fábri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Németh 1:0

38e minuut.
Berke is nu in balbezit. B. Tóth onderschept slim de pass. B. Tóth passt de bal in één keer door. Daar is Czimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czimmermann draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchio 46%, Németh 54%.
Vecchio - Németh 1:0

51e minuut.
Torghelle geeft een hoge lob. Fődi rent richting de bal. Fődi probeert naar een medespeler te passen. Harsányi rent richting de bal. Harsányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Král onderschept slim de pass. Král speelt de bal door. Daar is Czimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czimmermann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szegletes de bal onder controle te krijgen. Sáfrány bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke rent richting de bal. Czimmermann onderschept slim de pass. Král is nu in balbezit. Král haalt uit met een fantastische trap. Sáfrány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vecchio - Németh 1:1

88e minuut.
Daar is Kollega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega begaat een overtreding. Kollega krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchio 40%, Németh 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vecchio - Németh 1:1