Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freedom Academy Németh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Harangozó onderschept slim de pass. Harangozó speelt de bal door. Demeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeter geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gaskó de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Czukor geeft een lange en hoge pass. Csopaki probeert de bal aan de voet te houden. Czimmermann is nu in balbezit. Král is nu in balbezit. Král schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Németh 0:1

30e minuut.
Penoff onderschept slim de pass. Penoff speelt de bal door. Tokody rent richting de bal. Tokody draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freedom Academy - Németh 1:1

35e minuut.
Penoff rent richting de bal. Penoff passt de bal in één keer door. Házi heeft problemen om de bal te vangen. Tokody rent richting de bal. Tokody haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedom Academy 46%, Németh 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freedom Academy - Németh 1:1

61e minuut.
Král speelt de bal door. Czimmermann rent richting de bal. Harangozó is nu in balbezit. Czimmermann onderschept slim de pass. Czimmermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Németh 1:2

79e minuut.
Hamar probeert de bal aan de voet te houden. B. Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. B. Tóth speelt de bal door. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
B. Tóth geeft een lange en hoge pass. Bajzát kopt de bal weg. Harangozó heeft problemen om de bal te vangen. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král draait met de bal, schiet en ... Varga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedom Academy 55%, Németh 45%.
Freedom Academy - Németh 1:2