Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freedom Academy Mititítí TE
Normal Tactiek Rock
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Barea verovert de bal door een tackle van achteren. Barea met een sublieme pass. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Skogseth probeert naar een medespeler te passen. Eminescu met een sublieme pass. Hamar rent richting de bal. Bea Jauregi onderschept slim de pass. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Harangozó is nu in balbezit. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu passt de bal in één keer door. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet passt de bal zonder na te denken. Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Varga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eminescu zal de hoekschop nemen. Bea Jauregi heeft problemen om de bal te vangen. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Varga probeert wanhopig de bal te grijpen. Fernet rent richting de bal. Fernet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Bajzát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernet is nu in balbezit. Fernet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Mititítí TE 0:1

13e minuut.
Banach speelt de bal door. Skogseth rent richting de bal. Skogseth passt de bal in één keer door. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Varga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Banach met de inworp. Soublette rent richting de bal. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Révfi rent richting de bal. Révfi geeft een lange en hoge pass. Csokonay kopt de bal weg. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Varga speelt de bal door. Soublette kopt de bal weg. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Révfi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Demeter met een sublieme pass. Tokody is nu in balbezit. Skogseth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tokody is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csopaki wilt de vrije trap nemen. Petrovický bokst de bal weg.

44e minuut.
Fernet is nu in balbezit. Fernet probeert naar een medespeler te passen. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oyola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedom Academy 68%, Mititítí TE 32%.
Freedom Academy - Mititítí TE 0:1

48e minuut.
Petrók geeft een hoge lob. Soublette rent richting de bal. Soublette geeft de bal voor. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Oyola geeft een hoge lob. Inworp. Hamar met een snelle inworp. Csokonay rent richting de bal. Csokonay passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Csopaki is nu in balbezit. Soublette rent richting de bal. Soublette passt de bal in één keer door. Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Poćwiardowski geeft een hoge lob. Oyola kopt de bal weg. Révfi heeft problemen om de bal te vangen. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Varga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Harangozó speelt de bal door. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette speelt de bal door. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Mititítí TE 0:2

76e minuut.
Banach passt de bal met de wreef. Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangozó met een sublieme pass. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Banach onderschept slim de pass. Banach geeft een hoge lob. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Mititítí TE 0:3

87e minuut.
Poćwiardowski geeft een hoge lob. Daar is Petrók, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Skogseth is nu in balbezit. Skogseth probeert naar een medespeler te passen. Fernet met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedom Academy 59%, Mititítí TE 41%.
Freedom Academy - Mititítí TE 0:3