Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freedom Academy Wildhorse
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 36.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Harangozó probeert de bal aan de voet te houden. Pomper rent richting de bal. Pomper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Wildhorse 0:1

4e minuut.
Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea rent richting de bal. Troncea geeft een hoge lob. Pietarinen probeert de bal met de borst te controleren. Pietarinen haalt uit met een fantastische trap. Varga bokst de bal weg. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Wildhorse 0:2

26e minuut.
Demeter onderschept slim de pass. Demeter geeft een hoge lob. Necula speelt de bal door. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pietarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarinen passt de bal met de wreef. Révfi rent richting de bal. van Dinteren onderschept slim de pass. van Dinteren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tender probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobkowski is nu in balbezit. Dobkowski met een sublieme pass. Tokody is nu in balbezit. Tokody schiet op doel. Batarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Barmasai geeft een hoge lob. Pietarinen kopt de bal weg. Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Wildhorse 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedom Academy 62%, Wildhorse 38%.
Freedom Academy - Wildhorse 0:3

55e minuut.
Ciubuc met een sublieme pass. Petrók is nu in balbezit. van Dinteren onderschept slim de pass. van Dinteren schiet op doel. Varga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tender onderschept slim de pass. Dobkowski rent richting de bal. Penoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penoff krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Barmasai geeft de bal voor. van Dinteren krijgt zijn hoofd ertegen. Pomper rent richting de bal. Pomper haalt uit met een fantastische trap. Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Wildhorse 0:4

86e minuut.
Pietarinen is nu in balbezit. Pietarinen geeft de bal voor. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Varga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freedom Academy - Wildhorse 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedom Academy 70%, Wildhorse 30%.
Freedom Academy - Wildhorse 0:5