Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVSEUP Mititítí TE
Normal Tactiek Rock
37% Balbezit 63%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten solid
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Fernet passt de bal in één keer door. Skogseth is nu in balbezit. Skogseth draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Puglits de bal onder controle te krijgen. Szabics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Mititítí TE 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Korpics de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eminescu met de inworp. Skogseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bea Jauregi geeft de bal voor. Boga probeert de bal aan de voet te houden. Skogseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Mititítí TE 0:2

12e minuut.
Boga met een sublieme pass. Puglits is nu in balbezit. Skogseth onderschept slim de pass. Skogseth haalt uit met een fantastische trap. Szabics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Mititítí TE 0:3

18e minuut.
Deli heeft problemen om de bal te vangen. Fernet is nu in balbezit. Bea Jauregi met een sublieme pass. Skogseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nyíl met een snelle inworp. Sütöri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soublette. Soublette krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Banach speelt de bal door. Fernet is nu in balbezit. Fernet probeert naar een medespeler te passen. Skogseth rent richting de bal. Skogseth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Puglits geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eminescu met een snelle inworp. Skogseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Bea Jauregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi passt de bal met de wreef. Fernet is nu in balbezit. Fernet schiet op doel. Szabics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Mititítí TE 0:4

45e minuut.
Banach speelt de bal door. Klungelig pakt Skogseth de bal. Bea Jauregi rent richting de bal. Skogseth is nu in balbezit. Skogseth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 67%, Mititítí TE 33%.
SVSEUP - Mititítí TE 0:4

46e minuut.
Oyola komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Banach met een sublieme pass. Grósz heeft problemen om de bal te vangen. Grósz met een sublieme pass. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fernet is nu in balbezit. Fernet passt de bal zonder na te denken. Korpics rent richting de bal. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Eminescu rent richting de bal. Eminescu met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fernet speelt de bal door. Daar is Eminescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eminescu met een sublieme pass. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Korpics speelt de bal door. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet met een sublieme pass. Klungelig pakt Oyola de bal. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Eminescu geeft een lange en hoge pass. Fernet is nu in balbezit. Fernet passt de bal in één keer door. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Csillag is nu in balbezit. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Carcelén bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcelén geeft de bal voor. Oyola rent richting de bal. Oyola schiet op doel. Puglits probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

86e minuut.
Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi passt de bal in één keer door. Fernet is nu in balbezit. Fernet draait met de bal, schiet en ... Boga probeert de bal aan de voet te houden. Szabics bokst de bal weg.

90e minuut.
Banach verovert de bal door een tackle van achteren. Banach met een sublieme pass. Fernet rent richting de bal. Fernet schiet op doel. Szabics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Mititítí TE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 64%, Mititítí TE 36%.
SVSEUP - Mititítí TE 0:5