Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE SVSEUP
Rock Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Nyíl passt de bal met de wreef. Sütöri is nu in balbezit. Gambarini maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gambarini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Fodor rent richting de bal. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu speelt de bal door. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - SVSEUP 1:0

14e minuut.
Nolf geeft een lange en hoge pass. Grósz kopt de bal weg. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola onderschept slim de pass. Oyola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - SVSEUP 2:0

14e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Nyíl bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - SVSEUP 3:0

21e minuut.
Daar is Ulrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski geeft een lange en hoge pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel. Szabics bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Soublette raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voinescu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Szabics probeert naar een medespeler te passen. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik met een sublieme pass. Daar is Oyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Póczik is nu in balbezit. Inworp. Póczik met een snelle inworp. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Sárossy passt de bal in één keer door. Carcelén bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich onderschept slim de pass. Ulrich schiet op doel. Na een snelle pass probeert Poćwiardowski de bal onder controle te krijgen. Petrovický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Carcelén met een sublieme pass. Póczik rent richting de bal. Póczik met een sublieme pass. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... Szabics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Puglits geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Póczik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Oyola de bal. Oyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 46%, SVSEUP 54%.
Mititítí TE - SVSEUP 3:0

56e minuut.
Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puglits de bal. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. Szabics bokst de bal weg. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - SVSEUP 4:0

81e minuut.
Daar is Fodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabics is nu in balbezit. Szabics geeft een lange en hoge pass. Daar is Oyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - SVSEUP 5:0

82e minuut.
Klungelig pakt Sárossy de bal. Sárossy met een sublieme pass. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola onderschept slim de pass. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Szabics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sárossy rent richting de bal. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik passt de bal in één keer door. Szabics probeert naar een medespeler te passen. Oyola rent richting de bal. Oyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 50%, SVSEUP 50%.
Mititítí TE - SVSEUP 5:0