Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC Academy of Hungary FC
off Tactiek Hollad
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Szászi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kossuth met de inworp. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Borbás de bal. Borbás schiet op doel. Hartmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csikós neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Borbás de bal. Hartmann onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ochojski bokst de bal weg. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Academy of Hungary FC 0:1

11e minuut.
Kossuth is nu in balbezit. Kossuth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szászi de bal. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller geeft een hoge lob. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Ochojski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Academy of Hungary FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 65%, Academy of Hungary FC 35%.
Rózsakert FC - Academy of Hungary FC 0:2

47e minuut.
Biros rent richting de bal. Biros geeft de bal voor. Piller met een sublieme pass. Avar geeft een lange en hoge pass. Biros geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koncz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palásthy controleert de bal met de borst. Koncz bokst de bal weg.

50e minuut.
Piller onderschept slim de pass. Piller geeft een hoge lob. Csikós kopt de bal weg. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borbás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oroszi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Matics probeert naar een medespeler te passen. Imboden rent richting de bal. Imboden passt de bal zonder na te denken. Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics geeft de bal voor. Koncz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buzás komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Páncsics komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás onderschept slim de pass. Svéd is nu in balbezit. Buzás verovert de bal door een tackle van achteren. Buzás schiet op doel. Koncz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzás rent richting de bal. Buzás schiet op doel. Koncz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Biros verovert de bal door een tackle van achteren. Biros met een sublieme pass. Buzás is nu in balbezit. Buzás haalt uit met een fantastische trap. Koncz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Academy of Hungary FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 57%, Academy of Hungary FC 43%.
Rózsakert FC - Academy of Hungary FC 1:2