Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szaki FC Kakucs
spec Tactiek ötös
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 41.8
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Chmielecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Angaroni komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger geeft de bal voor. Tylikowski kopt de bal weg. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás passt de bal in één keer door. Stęplowski probeert naar een medespeler te passen. Hankonen rent richting de bal. Hankonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Angaroni speelt de bal door. Szíjjártó probeert de bal aan de voet te houden. Sebők geeft de bal voor. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Somlai met een sublieme pass. Chytroń is nu in balbezit. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 58%, Kakucs 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szaki FC - Kakucs 0:0

66e minuut.
Huttinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Taule de bal. Taule met een sublieme pass. Angaroni rent richting de bal. Angaroni geeft een lange en hoge pass. Maczó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hankonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Kakucs 0:1

68e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle verovert de bal door een tackle van achteren. Wasfle met een sublieme pass. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Frejie rent richting de bal. Frejie schiet op doel. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 52%, Kakucs 48%.
Szaki FC - Kakucs 0:1