Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakucs Academy of Hungary FC
ötös Tactiek Hollad
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Csikós onderschept slim de pass. Csikós passt de bal met de wreef. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ... Mezei probeert de bal aan de voet te houden. Zsíros bokst de bal weg.

4e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Borbás onderschept slim de pass. Borbás speelt de bal door. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zsíros trapt de bal weg van het doel. Ebedli kopt de bal weg. Mezei is nu in balbezit. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Academy of Hungary FC 0:1

8e minuut.
Ebedli kopt de bal weg. Borbás is nu in balbezit. Borbás passt de bal in één keer door. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ... Zsíros bokst de bal weg.

27e minuut.
Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tylikowski de bal onder controle te krijgen. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Csikós is nu in balbezit. Chytroń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csikós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borbás kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Academy of Hungary FC 0:2

32e minuut.
Daar is Borbás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei passt de bal zonder na te denken. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hankonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi geeft de bal voor. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 78%, Academy of Hungary FC 22%.
Kakucs - Academy of Hungary FC 0:2

49e minuut.
Ebedli kopt de bal weg. Mezei heeft problemen om de bal te vangen. Kaszás rent richting de bal. Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Academy of Hungary FC 0:3

60e minuut.
Ebedli probeert naar een medespeler te passen. Borbás rent richting de bal. Tylikowski speelt de bal door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Wasfle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chytroń de bal. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth geeft een hoge lob. Borbás kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski onderschept slim de pass. Oroszi verovert de bal door een tackle van achteren. Oroszi geeft een hoge lob. Mezei maakt een snoekduik en kopt de bal. Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi geeft een lange en hoge pass. Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Oroszi geeft een hoge lob. Daar is Sancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Borbás passt de bal met de wreef. Madaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaras geeft een hoge lob. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 85%, Academy of Hungary FC 15%.
Kakucs - Academy of Hungary FC 0:3