Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Hungary FC Kakucs
Hollad Tactiek ötös
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten solid
solid Passen average
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Borbás geeft de bal voor. Daar is Piechniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Kakucs 1:0

8e minuut.
Borbás kopt de bal weg. Mezei rent richting de bal. Mezei met een sublieme pass. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Angaroni is nu in balbezit. Kossuth onderschept slim de pass. Kossuth passt de bal met de wreef. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Ebedli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi geeft de bal voor. Csikós krijgt zijn hoofd ertegen. Zsíros bokst de bal weg.

20e minuut.
Kossuth speelt de bal door. Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós passt de bal zonder na te denken. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dancs kopt de bal weg. Csikós is nu in balbezit. Csikós passt de bal zonder na te denken. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Zsíros bokst de bal weg. Klungelig pakt Kaszás de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ebedli speelt de bal door. Kossuth rent richting de bal. Kossuth probeert naar een medespeler te passen. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kossuth met de inworp. Csikós rent richting de bal. Csikós passt de bal met de wreef. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dancs verovert de bal door een tackle van achteren. Dancs met een sublieme pass. Oroszi speelt de bal door. Borbás is nu in balbezit. Borbás geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zsíros trapt de bal weg van het doel. Oroszi heeft problemen om de bal te vangen. Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wasfle passt de bal met de wreef. Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli passt de bal met de wreef. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 13%, Kakucs 87%.
Academy of Hungary FC - Kakucs 1:0

48e minuut.
Csikós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Piechniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Zsíros trapt de bal weg van het doel. Kossuth kopt de bal weg. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kossuth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós onderschept slim de pass. Csikós schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi geeft een hoge lob. Ebedli is nu in balbezit. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ... Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osorio onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Csikós passt de bal zonder na te denken. Kossuth met een sublieme pass. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ... Zsíros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Kakucs 2:0

60e minuut.
Csikós passt de bal met de wreef. Zsíros speelt de bal door. Oroszi kopt de bal weg. Klungelig pakt Borbás de bal. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Zsíros trapt de bal weg van het doel. Wasfle kopt de bal weg. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei passt de bal met de wreef. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kossuth met een sublieme pass. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Ebedli de bal. Wasfle begaat een overtreding. Ebedli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebedli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csikós springt en kopt de bal. Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zsíros speelt de bal door. Ebedli kopt de bal weg. Daar is Mezei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Csikós rent richting de bal. Mezei rent richting de bal. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Kakucs 3:0

83e minuut.
Dancs is nu in balbezit. Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli speelt de bal door. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás geeft een hoge lob. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 21%, Kakucs 79%.
Academy of Hungary FC - Kakucs 3:0