Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szaki FC Rózsakert FC
spec Tactiek off
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


31e minuut.
Palásthy speelt de bal door. de Meersman rent richting de bal. de Meersman met een sublieme pass. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Rózsakert FC 0:1

33e minuut.
Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Manaflı geeft een hoge lob. Somlai heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Rózsakert FC 0:2

43e minuut.
Alami onderschept slim de pass. Alami passt de bal met de wreef. Manaflı is nu in balbezit. Manaflı geeft een hoge lob. Benhalimaya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 62%, Rózsakert FC 38%.
Szaki FC - Rózsakert FC 0:2

56e minuut.
Ochojski probeert naar een medespeler te passen. de Meersman kopt de bal weg. Alami probeert naar een medespeler te passen. Manaflı rent richting de bal. Manaflı geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Huttinger de bal. Alami met een sublieme pass. de Meersman bereikt de bal nog maar net als eerste. de Meersman geeft een hoge lob. Palásthy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Rózsakert FC 0:3

62e minuut.
Hámori kan de bal niet met de borst controleren. Palásthy rent richting de bal. Kuncze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuncze krijgt een gele kaart. Palásthy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manaflı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Rózsakert FC 0:4

76e minuut.
Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Manaflı speelt de bal door. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sultz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Meersman met de inworp. Alami geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szászi onderschept slim de pass. Szászi speelt de bal door. de Meersman rent richting de bal. de Meersman geeft een lange en hoge pass. Palásthy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 56%, Rózsakert FC 44%.
Szaki FC - Rózsakert FC 0:4