Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilkos Elmék FC 2. Elek FC
Normal Tactiek Új1
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 25.6
weak Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Kósa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presa geeft een hoge lob. Łobos heeft problemen om de bal te vangen. Łobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - 2. Elek FC 0:1

18e minuut.
Lugo speelt de bal door. Presa rent richting de bal. Presa passt de bal met de wreef. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ... Barczi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - 2. Elek FC 0:2

20e minuut.
Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo onderschept slim de pass. Lugo geeft een lange en hoge pass. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ożywczy rent richting de bal. Daar is Gyarmati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czakó is nu in balbezit. Ożywczy verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Garboś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lugo de bal. Sógor speelt de bal door. Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pelsőczi onderschept slim de pass. Pálinger rent richting de bal. Presa geeft de bal voor. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - 2. Elek FC 0:3

32e minuut.
Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Presa passt de bal zonder na te denken. Alejo rent richting de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Presa passt de bal met de wreef. Łobos rent richting de bal. Karádi rent richting de bal. Łobos verovert de bal door een tackle van achteren. Łobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 70%, 2. Elek FC 30%.
Gyilkos Elmék FC - 2. Elek FC 0:3

48e minuut.
Ożywczy verovert de bal door een tackle van achteren. Presa met een sublieme pass. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karádi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Czakó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presa is nu in balbezit. Presa speelt de bal door. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - 2. Elek FC 0:4

59e minuut.
Garboś kopt de bal weg. Ożywczy rent richting de bal. Ożywczy geeft de bal voor. Łobos is nu in balbezit. Łobos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barczi trapt de bal weg. Presa kopt de bal weg. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - 2. Elek FC 0:5

66e minuut.
Łobos rent richting de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap. Incze heeft problemen om de bal te vangen. Incze geeft een hoge lob. Łobos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Garboś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presa rent richting de bal. Presa speelt de bal door. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Incze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo met een snelle inworp. Presa is nu in balbezit. Presa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Presa met een sublieme pass. Alejo is nu in balbezit. Alejo haalt uit met een fantastische trap. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Garboś verovert de bal door een tackle van achteren. Garboś geeft de bal voor. Incze kopt de bal weg. Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 68%, 2. Elek FC 32%.
Gyilkos Elmék FC - 2. Elek FC 0:5