Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Elek FC Gyilkos Elmék FC
Új1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Raffay de bal. Garboś rent richting de bal. Garboś geeft een hoge lob. Lugo kan de bal niet met de borst controleren. Lugo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pálinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinger geeft de bal voor. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Presa met de inworp. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft een hoge lob. Łobos is nu in balbezit. Łobos haalt uit met een fantastische trap. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pelsőczi geeft een hoge lob. Sógor is nu in balbezit. Lugo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lugo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 43%, Gyilkos Elmék FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2. Elek FC - Gyilkos Elmék FC 0:0

46e minuut.
Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presa rent richting de bal. Presa geeft de bal voor. Łobos is nu in balbezit. Łobos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Presa speelt de bal door. Daar is Łobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobos passt de bal met de wreef. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Gyilkos Elmék FC 1:0

50e minuut.
Garboś passt de bal zonder na te denken. Vişoianu is nu in balbezit. Vişoianu geeft de bal voor. Łobos probeert de bal met de borst te controleren. Łobos schiet op doel. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łobos is nu in balbezit. Łobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Gyilkos Elmék FC 2:0

53e minuut.
Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Presa met een sublieme pass. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos verovert de bal door een tackle van achteren. Łobos draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geisz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garboś de bal. Garboś geeft de bal voor. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Gyilkos Elmék FC 3:0

61e minuut.
Presa geeft een hoge lob. Alejo rent richting de bal. Łobos rent richting de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap. Barczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barczi bokst de bal weg.

66e minuut.
Ożywczy geeft een lange en hoge pass. Geisz is nu in balbezit. Geisz geeft de bal voor. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Barczi met een harde bal richting middenveld. Incze kopt de bal weg. Alejo rent richting de bal. Alejo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Barczi trapt de bal weg. Inworp. Lugo met een snelle inworp. Daar is Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presa geeft een hoge lob. Barczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo geeft een lange en hoge pass. Geisz heeft problemen om de bal te vangen. Łobos rent richting de bal. Łobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Presa met een sublieme pass. Alejo is nu in balbezit. Incze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Incze krijgt een gele kaart. Alejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alejo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Barczi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Presa is nu in balbezit. Presa geeft de bal voor. Klungelig pakt Karádi de bal. Łobos is nu in balbezit. Łobos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Łobos de bal onder controle te krijgen. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos onderschept slim de pass. Łobos draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Gyilkos Elmék FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 35%, Gyilkos Elmék FC 65%.
2. Elek FC - Gyilkos Elmék FC 4:0