Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Áronka perec fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Banai passt de bal in één keer door. Bárdos rent richting de bal. Holecz maakt een afschuwelijke overtreding. Holecz krijgt een gele kaart. Bárdos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bárdos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ladó is nu in balbezit. Ladó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - perec fc 0:1

10e minuut.
Mayer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nádasdy met een snelle inworp. Géczy geeft de bal voor. Klungelig pakt Mayer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - perec fc 0:2

14e minuut.
Bárdos rent richting de bal. Holecz onderschept slim de pass. Holecz passt de bal met de wreef. Daar is Daru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Ludányi trapt de bal weg. Szücs heeft problemen om de bal te vangen. Banai bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai haalt uit met een fantastische trap. Ludányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Holecz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mogyorósy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 56%, perec fc 44%.
Áronka - perec fc 0:2

46e minuut.
Baranyai geeft de bal voor. Nádasdy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Józsa. Józsa krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leskó met een harde bal richting middenveld. Banai met een sublieme pass. Daru is nu in balbezit. Daru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Harkányi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranyai met een snelle inworp. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ladó springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - perec fc 0:3

58e minuut.
Daar is Ladó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banai bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ladó zijn tegenspeler op de grond. Ladó krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bárdos passt de bal met de wreef. Szalma is nu in balbezit. Szücs met een sublieme pass. Daru is nu in balbezit. Daru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - perec fc 1:3

68e minuut.
Beliczky rent richting de bal. Banai bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai passt de bal met de wreef. Daru rent richting de bal. Daru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szalma probeert naar een medespeler te passen. Bárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárdos probeert naar een medespeler te passen. Daru rent richting de bal. Daru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Géczy passt de bal in één keer door. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer passt de bal zonder na te denken. Ladó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mogyorósy passt de bal zonder na te denken. Daar is Békés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banai is nu in balbezit. Banai schiet op doel. Ludányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - perec fc 2:3

90e minuut.
Csurka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Igaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 49%, perec fc 51%.
Áronka - perec fc 2:3