Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC Kakucs
off Tactiek ötös
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 39.7
solid Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Osorio geeft een hoge lob. Matics probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matics met een sublieme pass. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... Zsíros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Biros rent richting de bal. Biros speelt de bal door. Benhalimaya heeft problemen om de bal te vangen. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Kakucs 1:0

23e minuut.
Biros rent richting de bal. Biros passt de bal met de wreef. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya schiet op doel. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Kakucs 2:0

34e minuut.
Osorio geeft een hoge lob. Angaroni kopt de bal weg. Imboden geeft een lange en hoge pass. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Avar geeft een lange en hoge pass. Benhalimaya kopt de bal weg. Palásthy rent richting de bal. Palásthy schiet op doel. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Kakucs 3:0

38e minuut.
Matics met een snelle inworp. Daar is Palásthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszás legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palásthy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Benhalimaya neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Kakucs 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 35%, Kakucs 65%.
Rózsakert FC - Kakucs 4:0

46e minuut.
Daar is Angaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palásthy onderschept slim de pass. Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy onderschept slim de pass. Palásthy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Kakucs 5:0

47e minuut.
Chytroń met een sublieme pass. Daar is Taule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matics met een sublieme pass. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Imboden is nu in balbezit. Avar met een sublieme pass. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Szászi probeert naar een medespeler te passen. Matics probeert naar een medespeler te passen. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Avar probeert naar een medespeler te passen. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy passt de bal met de wreef. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Kakucs 6:0

80e minuut.
Biros passt de bal zonder na te denken. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaszás krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sancho onderschept slim de pass. Sancho passt de bal met de wreef. Biros geeft een lange en hoge pass. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osorio is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 37%, Kakucs 63%.
Rózsakert FC - Kakucs 6:0