Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakucs Rózsakert FC
ötös Tactiek off
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Kathiravan probeert naar een medespeler te passen. Manaflı bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı passt de bal in één keer door. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Palásthy is nu in balbezit. Palásthy met een sublieme pass. Matics is nu in balbezit. Matics geeft de bal voor. Benhalimaya krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Palásthy rent richting de bal. Sancho rent richting de bal. Benhalimaya verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Rózsakert FC 0:1

20e minuut.
Stęplowski geeft de bal voor. Ochojski met een sublieme pass. Kathiravan kopt de bal weg. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manaflı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palásthy kopt de bal weg. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics onderschept slim de pass. Matics probeert naar een medespeler te passen. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics probeert naar een medespeler te passen. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Rózsakert FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 75%, Rózsakert FC 25%.
Kakucs - Rózsakert FC 0:2

46e minuut.
Buzás komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Osorio probeert naar een medespeler te passen. Manaflı rent richting de bal. Chytroń maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chytroń naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Zsíros speelt de bal door. Avar probeert naar een medespeler te passen. Manaflı met een sublieme pass. Buzás rent richting de bal. Buzás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tylikowski geeft de bal voor. Chmielecki kopt de bal weg. Matics geeft een lange en hoge pass. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás geeft een hoge lob. Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Buzás is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hartmann met een sublieme pass. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás passt de bal in één keer door. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Manaflı bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı passt de bal met de wreef. Osorio speelt de bal door. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Rózsakert FC 0:3

78e minuut.
Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy passt de bal met de wreef. Daar is Buzás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matics kan de bal niet met de borst controleren. Matics geeft een lange en hoge pass. Buzás is nu in balbezit. Buzás draait met de bal, schiet en ... Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Sancho onderschept slim de pass. Sancho geeft de bal voor. Klungelig pakt Chmielecki de bal. Kathiravan rent richting de bal. Kathiravan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Taule bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı onderschept slim de pass. Manaflı met een sublieme pass. Buzás is nu in balbezit. Buzás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 73%, Rózsakert FC 27%.
Kakucs - Rózsakert FC 0:3