Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Hungary FC Szaki FC
Hollad Tactiek spec
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


12e minuut.
Csikós kopt de bal weg. Klungelig pakt Sultz de bal. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Szaki FC 1:0

20e minuut.
Dancs is nu in balbezit. Dancs passt de bal in één keer door. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi geeft de bal voor. Csikós springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dancs met een sublieme pass. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas begaat een overtreding. Rudas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ebedli is nu in balbezit. Ebedli passt de bal met de wreef. Kossuth rent richting de bal. Kossuth geeft een hoge lob. Borbás springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 21%, Szaki FC 79%.
Academy of Hungary FC - Szaki FC 1:0

47e minuut.
Svéd passt de bal in één keer door. Daar is Kossuth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huttinger rent richting de bal. Kossuth verovert de bal door een tackle van achteren. Kossuth geeft de bal voor. Maczó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők passt de bal in één keer door. Ebedli rent richting de bal. Ebedli geeft een hoge lob. Csikós springt en kopt de bal. Maczó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Csikós kopt de bal weg. Daar is Hámori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Szaki FC 2:0

72e minuut.
Borbás kopt de bal weg. Sebők speelt de bal door. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Sebők de bal. Mezei rent richting de bal. Mezei passt de bal met de wreef. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Szaki FC 3:0

88e minuut.
Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Madaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie schiet op doel. Koncz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 24%, Szaki FC 76%.
Academy of Hungary FC - Szaki FC 3:0