Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Áronka 2. Elek FC
Normal Tactiek Új1
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 25.2
poor Schieten weak
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Lugo met een sublieme pass. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa passt de bal in één keer door. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Holecz de bal. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa met een sublieme pass. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szirtesi kopt de bal weg. Daar is Ożywczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirtesi is nu in balbezit. Ożywczy onderschept slim de pass. Presa geeft de bal voor. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal met de wreef. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Lugo geeft een hoge lob. Łobos is nu in balbezit. Łobos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Leskó trapt de bal weg. Presa rent richting de bal. Presa passt de bal zonder na te denken. Łobos is nu in balbezit. Łobos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leskó trapt de bal weg. Presa kopt de bal weg. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ożywczy. Ożywczy krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Daar is Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presa probeert naar een medespeler te passen. Łobos heeft problemen om de bal te vangen. Łobos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - 2. Elek FC 0:1

38e minuut.
Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai passt de bal zonder na te denken. Daru rent richting de bal. Daru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Banai schiet op doel. Beliczky kopt de bal weg. Ożywczy heeft problemen om de bal te vangen. Daru onderschept slim de pass. Daru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 73%, 2. Elek FC 27%.
Áronka - 2. Elek FC 0:1

52e minuut.
Szirtesi rent richting de bal. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo passt de bal zonder na te denken. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos draait met de bal, schiet en ... Leskó bokst de bal weg. Leskó speelt de bal door. Ożywczy kopt de bal weg. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo onderschept slim de pass. Alejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Banai bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai geeft een hoge lob. Lugo probeert de bal aan de voet te houden. Daru is nu in balbezit. Daru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Presa is nu in balbezit. Presa geeft de bal voor. Łobos is nu in balbezit. Łobos draait met de bal, schiet en ... Leskó bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 73%, 2. Elek FC 27%.
Áronka - 2. Elek FC 0:1